K-duuni-kisa käynnissä 1.8.–11.9. – Ehdota vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta

K-duuni-kilpailussa etsitään jälleen K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailussa ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat. Ehdota suosikkiasi!

K-duuni-kisaan voivat ilmoittaa ehdokkaita asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät. 

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää

Tunnetko kaupan työntekijän, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti? Kenellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää? Kuka osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa? 

Vuoden työntekijä voi hyvin olla kaupan puolella työskentelevä nuori, joka on jo lyhyessä ajassa onnistunut osoittamaan kykynsä, tai kokeneempi työntekijä, joka on pidemmän uransa aikana näyttänyt osaamisensa.  

Ehdota K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta

Tiedätkö K-kauppiaan, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia? Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Kuka tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä?  

Jos tunnistit tästä kuvauksesta kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Kilpailuaika on 1.8.–11.9.2022, ja voit ehdottaa omia suosikkejasi osoitteessa kesko.fi/k-duuni-kilpailu.  

Kummastakin kategoriasta valitaan esikarsinnan jälkeen kolme finalistia, joihin ollaan yhteydessä 7.10. mennessä. Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 5.11.2022. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.  

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisestiK-duuni-kilpailun ja arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta, Rakentamisen yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen-, Audi-, Seat & Cupra-, Porsche-, Volkswagen hyötyautot-, MAN- ja K-Auto Vaihtoautot-myymälät ja huoltoliikkeet.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös