Juuso Österman ja Heidi Mannila avaavat täysin uudet K-Supermarketin ja K-Marketin uuteen kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahteen

Molemmat kaupat aukeavat 31.3., kun uusi kauppakeskus avataan. Kauppiaat aikovat satsata kaupoissaan erityisesti yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa, laadukkaisiin valikoimiin sekä asiakkaiden arkea helpottaviin ratkaisuihin. 

K-ryhmä aluetiedote 7.2. klo 9.30

Juuso Österman ja Heidi Mannila aloittavat kauppiaina Espoonlahteen kauppakeskus Lippulaivaan avattavissa kahdessa K-kaupassa maaliskuun lopussa.

”On hienoa päästä jatkamaan Espoonlahden vanhan ruokakaupan, Seilorin, jalanjäljissä. Kauppiaalla Heimo Välisellä on takanaan yksi pisimmistä kauppiasurista, ja K-Supermarket Seilori on ollut tunnettu hyvästä valikoimasta ja palvelusta. Aiomme uusissa kaupoissa jatkaa samalla linjalla. Tässä meitä auttaa nykyisestä Seilorista meille siirtyvä tuttu henkilökunta”, kertoo Österman. 

”Tuomme uuteen K-Supermarketiin entisestään lisää valikoimaa ja uusia palveluita, ja kehitämme paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyötä. Tästä esimerkkinä yhteistyö paikallisen Maxin Kalan kanssa. Tietysti juomaosastolta tulee löytymään kattava valikoima espoolaisia pienpanimoita. Tulemme myös satsaamaan kaupassa tehtäviin ruokiin, joilla helpotetaan arkea. Kauppaan avataan oma jauholeipomo, Leipomo Juuri sekä mm. sushipiste, johon tuodaan Japanista saakka aitoa sushiriisiä. Haluamme myös tuoda jotain täysin uutta kauppaan ja paikan päällä valmistettuihin ruokiin, kun avaamme pastapisteen keskelle kauppaa. Tulemme siis valmistamaan tuorepastaa asiakkaiden silmien edessä! Asiakkaiden arkea tulee helpottamaan myös kauppaan avattava ruoan verkkokauppa”.

Lippulaivan K-Marketissa tullaan satsaamaan nopeaan ja helppoon asiointiin. Tavoitteena on palvella tulevaisuudessa etenkin metrolla liikkuvia asiakkaita. Kaupan erikoisuutena tulee olemaan oma kahvipaahtimo, jossa paahdetaan päivittäin omaa kahvia niin kauppakeskuksessa asioiville kuin työmatkalaisille. 

Kauppiaat aikovat jatkaa K-Supermarket Seilorin pitkäaikaista yhteistyötä ruoan lahjoitusten osalta paikallisen seurakunnan kanssa. Vastuullisuus näkyy muutenkin uudessa kaupassa monin tavoin, hävikinhallinnassa, kierrätyksessä ja uusimman tekniikan kalusteissa.  

Juuson puoliso Heidi Mannila tulee mukaan auttamaan K-Supermarketin ja K-Marketin avaamisessa, ja tuo ruoka- ja ravintola-alan osaamista kauppojen valikoiman ja palveluiden suunnitteluun.  

Juuso Österman siirtyy Lippulaivaan K-Citymarket Riihimäeltä, jossa hän toimi kauppiaana kolme ja puoli vuotta. Samalla edessä on paluu tuttuun K-Supermarket-ketjuun, josta kauppiasura alkoi K-Supermarket Eurajoen Portista. Samalla pitkään K-Supermarket Seilorin kauppiaana toiminut Heimo Välinen siirtyy kiinteistökehittäjäksi Kivenlahden tulevaan metrokeskukseen, johon hän on rakentamassa mittavaa liikuntaan- ja hyvinvointiin keskittyvää Hybridi Areenaa joka avaa ovensa loppuvuodesta 2023.

"Haluan lähettää kauniit kiitokseni teille arvoisat asiakkaamme, henkilökuntamme sekä yhteistyökumppanimme näistä upeista lähes 30-vuodesta Seilorissa. Samalla toivotan tervetulleeksi uudet Lippulaivan K-kauppiaat Juuson ja Heidin”, kertoo Heimo Välinen.

Lisätietoja
Juuso Österman, kauppias, juuso.osterman@k-supermarket.fi

Takaisin ylös