Henri Thilman aloittaa K-Rauta Loimaan kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.12.2022 Loimaan K-Rauta saa uuden kauppiaan Henri Thilmanista, joka aloittaa kauppiasuransa 16. joulukuuta. Hänen tavoitteenaan on jatkaa kaupan menestyksekästä polkua ja kehittää kauppaa aina asiakastarpeiden mukaisesti.

Henri Thilman siirtyy Loimaalle K-Rauta Espoon keskuksesta, jossa hän on viime vuodet johtanut Rakennustarvike & LVI -osastoa ja työskennellyt kaupan kehityshankkeiden parissa. Rautakauppaura alkoi vuonna 2010, ja K-Raudan palvelukseen hän tuli vuonna 2012. 

”Ensimmäiset askeleet kauppiaspolulle tuli otettua, kun kesätyöpaikat olivat kaupan alalta. Tehtävät olivat pääosin logistiikka- ja taustatehtäviä, joiden myötä ymmärsin, että taustatoimintojen on oltava kunnossa, jotta asiakasrajapinnassa pystytään keskittymään pääasiaan, asiakaspalveluun. Erilaiset työtehtävät ja kauppaympäristöt ovat sittemmin vahvistaneet ammattitaitoa ja ymmärrystä, minkälaista palvelua asiakas tänä päivänä arvostaa”, Thilman kertoo matkastaan kauppiaaksi.

Henri Thilmania kiehtoo kauppiasurassa itsenäisyys, työn merkityksellisyys ja mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseään. ”Arvostan yhdessä tekemistä ja minulle on tärkeää, että yrityksessä on hyvä ja kannustava työympäristö, jossa työntekijät viihtyvät ja asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.”

Palvelun hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys keskiössä

Uuden kauppiaan mukaan K-Rauta Loimaalla on merkittävä historia kauppapaikkana. Hänen tavoitteenaan on henkilökuntansa kanssa jatkaa kaupan menestyksekästä polkua ja kehittää kauppaa aina asiakastarpeiden mukaisesti. K-Rauta Loimaa palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita, ja se työllistää 17 henkilöä vakituisesti ja lisäksi kausityöntekijöitä.

”Palvelun hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat keskeisessä roolissa kaupan asiakaskohtaamisissa. Valikoiman osalta meidän on oltava nopealiikkeisiä ja ajankohtaisia, kuten esimerkiksi tarjoamalla tuotteet kodin energiatehokkuuden parantamiseen. Kaupan työntekijöiden ammattitaidon jatkuva ylläpitäminen on tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme oikeat tuotteet ja ratkaisut. Pidän tärkeänä myös  paikallista yhteistyötä ja haluan kartoittaa mahdollisuuksia paikalliseen yhteistyöhön niin valikoiman kuin palvelun osalta”, kauppias Thilman kertoo suunnitelmistaan.  
 
Henri Thilman toteaa kaupantekemisen olevan iloinen asia, ja sen tulee välittyä asiakkaalle: ”Osuvalla valikoimalla, inspiroivalla myymäläympäristöllä ja asiantuntevalla palvelulla lunastamme kaupassamme asiakkaiden odotukset. Haluamme henkilökuntani kanssa olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia jatkossakin.”  

Asiakkaiden toiveet ja mielipiteet ovat kaupan kehittämisessä tärkeitä. ”Haluamme auttaa niin pienissä kuin suurissakin projekteissa asiantuntevasti sekä antaa ideoita helpottamaan arkea. Tervetuloa kaupalle nykyiset ja uudet asiakkaat, olemme täällä teitä varten!"

Kotimainen puutavara kauppiaan suosikki 

Omaksi suosikikseen K-Raudan suomalaisista tuotteista kauppias valitsee kotimaisen puutavaran, jota hän on hiljattain käyttänyt omassakin remontissa. ”Kotimainen puutavara on sertifioitua, mikä varmistaa puun kestävän kehityksen edistämisen ja sen, että puun alkuperä on varmennettu”, Thilman perustelee.
 
Henri Thilmanin perheeseen kuuluu puoliso Heli, joka tulee liittymään myös kaupan palvelukseen. Vapaa-aikaa kauppias viettää mielellään golfkentällä tai pyörän satulassa. ”Odotan myös innolla, että pääsemme tutustumaan Loimaan seutuun ja sen asukkaisiin sekä kaupungin ja alueen aktiviteetteihin yhdessä puolison kanssa.” 

Lisätietoja: K-kauppias Henri Thilman, puh. 040 940 2314, henri.thilman@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös