Arttu Korpela ja Charlotta Kittilä K-Rauta Levin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.9.2022 Levin K-Rauta Kittilässä saa tänään uudet kauppiaat, kun Arttu Korpela ja Charlotta Kittilä ottavat yrittäjävastuun myymälästä. Nyt alkavassa kauppiasurassa heitä kiehtoo vapaus ja vastuu päästä kehittämään omaa kauppaa asiakkaita kuunnellen.

Leville kauppiaspariskunta siirtyy K-Rauta Kuusamosta, jossa he ovat vastanneet myymälästä ja taloudesta reilut viisi vuotta. Sitä ennen molemmilla on karttunut kokemusta K-Rauta Välivainion palveluksessa Oulussa. Charlotta Kittilän kauppaura alkoi jo 14-vuotiaana K-Marketissa.

”Yksikään päivä ei tule olemaan samanlainen”, Arttu Korpela ja Charlotta Kittilä iloitsevat yrittäjyydestä.  

Oli sattuman kauppaa, että he päätyivät Kittilään, johon Hailuodosta lähtöisin olevalla Charlotalla ei ole aiempia yhteyksiä. ”Ehkä nimi oli enne”, hän hymyilee.

”Panostamme kaupan valikoimaan ja asiakaspalveluun. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, mitä toiveita heillä on niin valikoimien kuin palvelun suhteen”, uudet kauppiaat lupaavat.

Kauppiaspariskunta odottaakin innolla tutustumista paikallisiin kuluttaja- ja yritysasiakkaisiin, joita K-Rauta Levi palvelee. He toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi kaupalle ja tutustumaan heihin.

Kaupan valikoiman ja asiakaspalvelun kehittämisen lisäksi suunnitelmissa on päivittää myymälän ja piha-alueen ilmettä. Myös henkilökunnan viihtyvyyteen panostetaan, jotta asiakkaita voidaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Omiksi suosikeikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimista kauppias Korpela valitsee puutavaran, erityisesti 48 x 98 "kakkosnelosen”. Kauppias Kittilän suosikki puolestaan löytyy piharakentamisen puolelta – ulkoporealtaat. 

K-Rauta Levi työllistää kauppiaspariskunnan lisäksi kuusi vakituista työntekijää, ja sesonkikautena henkilökunnan määrä nousee noin 15:een.

Arttu Korpelan ja Charlotta Kittilän perheeseen kuuluu kaksi pientä lasta, Salla ja Eero. Työn vastapainona he viihtyvät ulkona ja harrastavat muun muassa hiihtoa, juoksua, retkeilyä ja metsästystä.

Lisätietoja: 
K-kauppias Arttu Korpela, puh. 040 506 0680, arttu.korpela@k-rauta.fi
K-kauppias Charlotta Kittilä, puh.
040 846 3591, charlotta.kittila@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös