Arttu ja Päivi Heikkilä K-Rauta Seinäjoen ja K-Rauta Lapuan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.10.2022 KLO 9.00 Seinäjoen ja Lapun K-Raudat saavat uudet kauppiaat 12. lokakuuta, kun Arttu ja Päivi Heikkilä ottavat yrittäjävastuun myymälöistä. Kauppiaina he haluavat osaltaan kantaa myös yhteiskunnallista vastuuta ja vaikuttaa ympäröivään yhteisöön positiivisesti.

Arttu Heikkilä on toiminut lähes kaksi vuotta kauppiaana Kauhajoen K-Raudassa, joka oli hänen ensimmäinen oma rautakauppansa. Miehen aiempaan työuraan on mahtunut suuria ja pieniä rautakauppoja sekä viiden vuoden jakso talomyynnin johtotehtävissä.  

”Lähden Kauhajoelta haikein mielin. Takana on kaksi elämäni opettavaisinta vuotta, jotka vahvistivat oikeaksi päätökseni lähteä kauppiasuralle. Päivi-vaimoni otti myös ensimmäiset askeleensa kaupan alalla Kauhajoen K-Raudassa ja kasvoi rinnalleni korvaamattomaksi tueksi sekä vastuunjakajaksi. Lähdemmekin innoissamme kulkemaan yhdessä kohti uusia haasteita”, Heikkilä kertoo.

Seinäjoen ja Lapuan K-Raudat palvelevat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Arttu Heikkilä pitää niitä yhdessä merkittävänä toimijana maakunnallisella tasolla. 

”Kattava valikoima, alan parhaat ammattilaiset, sujuva logistiikka sekä laaja valikoima asumisen ja rakentamisen palveluita luovat vahvat onnistumisen edellytykset. Kykenemme palvelemaan asiakkaita nopeasti, sujuvasti ja ammattitaidolla vaativimmissakin tarpeissa”, Heikkilä arvioi kauppojensa tilannetta.

Uudet kauppiaat lupaavat panostaa myymälöiden viihtyisyyteen, asioinnin sujuvuuteen ja helppouteen sekä tarjota henkilökunnalleen mahdollisuuden kehittää ja käyttää omaa osaamistaan entistäkin paremmin.  

Yhteiskunnallinen vastuu osa kaupan arkea

Arttu Heikkilä pitää tärkeänä, että hän voi kauppiaana kantaa osansa yhteiskunnallisesta vastuusta ja vaikuttaa ympäröivään yhteisöön positiivisesti. 

”Erityisen paljon nautin nuorten kanssa tehtävästä työstä. Ensimmäisellä kesätyöpaikalla ja siellä opituilla työelämätaidoilla on merkittävä rooli heidän tulevaisuutensa kannalta.”
 
Kauppias pitää myös kiehtovana mahdollisuutta olla rakentamassa ja ylläpitämässä työyhteisöä, joka on enemmän kuin osiensa summa. Seinäjoen ja Lapuan K-Raudat työllistävät kauppiaspariskunnan lisäksi yli 30 henkilöä. ”Jokainen päivä tuo tullessaan uudet haasteet, uudet mahdollisuudet ylittää asiakkaiden odotukset, uuden mahdollisuuden inspiroida asiakasta ja uuden mahdollisuuden helpottaa ihmisten arkea.” 

Heikkilät toivovat jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaiden kanssa ja toivottavat sekä nykyiset että uudet asiakkaat tervetulleiksi juttusille. ”Olemme joka päivä paikalla asiakkaitamme varten ja haluamme varmistaa sujuvan ja helpon asioinnin sekä parhaat palvelut ja tuotteet myös tulevaisuudessa.” 

Omaksi suosikikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimista Arttu Heikkilä valitsee kotimaisen puutavaran. ”Metsäteollisuus työllistää meidän lisäksemme metsänomistajista ja metsureista aina teollisuuden sekä rakennustyöntekijöihin asti. Onhan se ollut pitkään suomalaisen yhteiskunnan selkäranka.”

Vapaa-aikanaan Heikkilän kauppiaspariskunta harrastaa ulkoilua, matkustelua sekä rintamamiestalonsa remontointia. ”Eteläpohjalainen maalaismaisema rauhoittaa hektisenäkin kauppapäivänä kauppiaan mielen.” 
 
Lisätietoja: K-kauppias Arttu Heikkilä, puh. 045 656 8012, arttu.heikkila@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös