Keskon sijoittajasivut Suomen pörssiyritysten toiseksi parhaat

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat jälleen valinneet Keskon verkkosivut Suomen toiseksi parhaaksi sijoittajasivustoksi. Kilpailussa arvioitiin kaikkien kotimaisten listautuneiden yhtiöiden suomenkieliset verkkosivut neljässä sarjassa: suuret, keskisuuret ja pienet pörssiyhtiöt sekä First North -yhtiöt.

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat järjestäneet Parhaat sijoittajasivut -kilpailua vuosittain vuodesta 1999 lähtien. Kilpailussa käydään vuosittain läpi kaikkien kotimaisten pörssiyhtiöiden suomenkieliset sijoittajasivustot. Etsittävien tietojen on löydyttävä nopeasti, suomen kielellä ja suoraan sivustolta.

Kilpailussa tarkasteltiin tänä vuonna erityisesti käytettävyyttä ja visuaalista ulkoasua; strategian, kasvun ja kannattavuuden esittämistä; taloudellisista tavoitteista kertomista; pääoman käytön ja operatiivisten riskien kuvaamista sekä corporate governance ja vastuullisuus -tietoja. Suurten yhtiöiden sarjan voitti Cargotec. Tuomariston mukaan Cargotecin sijoittajasivusto tuo monipuolisesti ja helppokäyttöisesti tarjolle sijoittajan perustiedot.

– Keskon omistajapohja on kasvanut vuoden aikana yli 10 000 omistajalla lähes 60 000 omistajaan ja erityisesti kotimaiset yksityissijoittajat ovat sijoittaneet yhtiöön. Juuri sijoittajasivut ovatkin yksi tärkeimmistä tiedonvälityskanavista sijoituspäätösten tueksi. Arvostamme saamaamme tunnustusta sekä kiitän aktiivista ja osaavaa tiimiä tästä yhteisestä saavutuksesta, iloitsee Keskon sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola.

Parhaat Sijoittajasivut 2021 -kilpailussa palkittiin seuraavat:

Suurten yhtiöiden sarja: 1. Cargotec, 2. Kesko, 3. Fiskars
Keskisuurten yhtiöiden sarja: 1. Tokmanni, 2. Alma Media, 3. Lassila & Tikanoja
Pienten yhtiöiden sarja: 1. Exel Composites, 2. Nixu, 3. Digia
First North -yhtiöiden sarja: 1. Fodelia

Takaisin ylös