Keskon kotisivut arvioitiin Suomen toiseksi parhaiksi

Keskon kotisivut osoitteessa www.kesko.fi on arvioitu Suomen toiseksi parhaaksi yrityssivustoksi. Ykköspaikalle arvioinnissa ylsi Wärtsilä ja kolmossijalle Fortum. Selvityksessä oli mukana 50 suomalaista pörssiyhtiötä.

Ruotsalaisyhtiö Comprendin vuosittaisessa Webranking-selvityksessä arvioidaan sivustoja yli 50 kriteerin avulla, jotka perustuvat yrityssivustojen käyttäjäryhmien tarpeisiin ja toiveisiin.

Euroopan laajuisesti arvioinnissa oli mukana noin 900 yhtiötä, joiden joukossa Suomen yrityssivustojen taso on Euroopan huippua. Keskon saama pistemäärä 78,2/100 on Euroopan kymmenenneksi paras ja päivittäistavarasektorin (Personal Care, Drug and Grocery Stores) paras.

Kesko sai Suomen keskiarvoa paremmat arvosanat kaikilta arvioinnin osa-alueilta: etusivu, yritystieto, lehdistöpalvelut, raportointi, osaketieto, sijoittajasuhteet, hallinnointi, vastuullisuus, työpaikat ja sivuston toiminnallisuudet. Keskon etusivu sai täydet pisteet ja Sijoittajasivut-osio rankattiin tässäkin arvioinnissa Suomen parhaaksi.

Selvityksestä voi lukea lisää osoitteessa https://www.comprend.com/webranking/webranking-news/2021/finnish-companies-impress-in-corporate-governance-and-share-information.

Kesko.fi menestyi myös aiemmin tänä vuonna, kun Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry valitsivat Keskon nettisivut Suomen toiseksi parhaaksi sijoittajasivustoksi toukokuussa.

 
Webranking 2021, Suomen parhaat yrityssivustot:

1                    Wärtsilä

2                    Kesko

3                    Fortum

4                    Valmet

5                    Cargotec

6                    Nokian Renkaat

7                    Sampo

8                    Stora Enso

9                    UPM-Kymmene

10                 Neste

11                 Vaisala

12                 Outokumpu

13                 Kemira

14                 Huhtamaki

15                 Metsä Board

16                 Konecranes

17                 Kone

18                 Uponor

19                 Telia Company

20                 YIT

Lähde: Webranking by Comprend


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös