Kesko on ostanut kiinteistöt Espoosta ja Salosta - jatkaa investoimista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkostoon

Kesko on ostanut kaksi kiinteistöä eQ Liikekiinteistöt -kiinteistörahastolta: Espoon Mankkaalla sijaitsevan kauppakeskus Sinikallion ja K-Citymarket Salon. Kesko on toiminut molemmissa kiinteistöissä pitkään päävuokralaisena ja pääkäyttäjänä.

Keskon ostama Kauppakeskus Sinikallio sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon Mankkaalla ja on pinta-alaltaan 10 400 neliömetriä. Keskolla on ollut siellä yli 30 vuoden ajan päivittäistavarakauppa. Tällä hetkellä siellä toimii K-Supermarket Mankkaa, joka on yksi ketjun suurimmista ruokakaupoista sekä pinta-alaltaan että myynniltään. Kauppakeskuksen nykyiset vuokralaiset jatkavat Keskon vuokralaisina. Kauppakeskuksessa toimivat esimerkiksi Alko, Apteekki ja Musti ja Mirri. Lisäksi siellä on ravintoloita ja liikuntatiloja.

Toinen Keskon ostama kiinteistö, K-Citymarket Salo, on toiminut jo lähes 40 vuotta Salon keskusta-alueen suurimpana päivittäistavarakauppana hyvällä sijainnilla Salon keskustassa ja liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistön pinta-ala on 9 400 neliömetriä ja se on täysin peruskorjattu 2023–2024 ja sen myötä K-Citymarketin myymälä uudistettu. K-Citymarketin lisäksi kiinteistössä toimii myös muita palveluita, kuten Apteekki ja Alko.

Sekä Kauppakeskus Sinikalliossa että K-Citymarket Salon kiinteistössä on tarjolla K-Latauksen sähköautojen latauspalvelut.

Kesko on aiemmin ilmoittanut vahvistavansa strategiansa mukaisesti päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkostoaan rakentamalla tulevina vuosina uusia K-Citymarketeja kasvukeskuksiin sekä jatkamalla kauppojen uudistamista.

Lisätietojaantavat
Johtaja Nuutti Rantatupa, kauppapaikat ja kauppiastoiminnot puh. +358 10 53 25557
Sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola, puh. +358 10 53 23540
K-ryhmän viestinnän päivystys (ark. klo 9–16), puh.+358 10 53 50200, viestinta(at)kesko.fi

Kesko Oyj

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesko.fi

Takaisin ylös