Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


119 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2024

”Meillä on hyvä valmius uusien tuotteiden tarjontaan” - alkoholilain muutos mahdollistaa uudenlaiset juomavaihtoehdot niin piknikeille kuin pizzan seuraksi

Hyvän ruoan ja juoman yhdistäminen on alkoholilain muutoksen toteutuessa entistä helpompaa, kun ruokakaupan asiakkaille tulisi tarjolle enintään 8-prosenttiset käymisteitse valmistetut juomat. K-ryhmässä lakimuutokseen on valmistauduttu hyvissä ajoin niin tuotevalikoiman kuin asiakkaiden opastamisen näkökulmasta. Uudet tuotteet pyritään saamaan asiakkaille tarjolle ensimmäisestä mahdollisesta päivästä lähtien. Uusi laki edellyttää vielä presidentin vahvistuksen.

Asiakas, Media

05.06.2024 16.19

K-Citymarket Kankaanpään kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Kankaanpään kokonaisuudistus on valmistunut. Laajentunut kauppa tarjoaa asiakkaille entistäkin suuremman valikoiman. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan monin tavoin torstaista 6.6. alkaen.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

05.06.2024 15.42

Hyvän fiiliksen kauppa uudistui täysin – K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmistunut. Uudistettu kauppa tarjoaa asiakkaille laadukkaat ja laajat valikoimat sekä muun muassa uuden leipomon ja lähialueen laajimman sushi-buffetin. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 6.6.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

05.06.2024 07.31

K-Citymarket Porvoo Länsirannan kauppiaiksi Mikko ja Eve Länsiluoto – Mikko och Eve Länsiluoto blir köpmän på K-Citymarket Borgå på Västra åstranden

Kesko rakentaa Porvoon Länsirannalle uuden K-Citymarketin, ja sen kauppiaiksi on nimetty Mikko ja Eve Länsiluoto. Uusi K-Citymarket avautuu arviolta vuoden 2027 keväällä. Länsiluodoista tulee myös nykyisen Porvoon K-Citymarketin kauppiaita kevään 2026 aikana.   Kesko bygger en ny K-Citymarket på Västra åstranden i Borgå och Mikko och Eve Länsiluoto har utsetts till köpmän. Nya K-Citymarket öppnas uppskattningsvis våren 2027. Paret Länsiluoto blir också köpmän på nuvarande K-Citymarket i Borgå under våren 2026.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

04.06.2024 11.13

Toukokuu 2024

Kaikki Suomen kartat uusiksi – K-Citymarket Järvenpää löytyy nyt Sushikujalta

K-Citymarket Järvenpää toi sushin suomalaisten ruokakauppojen valikoimiin lähes 10 vuotta sitten. Nyt kauppa saa kotikaupungiltaan Järvenpäältä tunnustuksen, kun kaupan osoite vaihtuu Sushikujaksi. Tunnustus kunnioittaa kaupan pitkäjänteistä työtä ruokakulttuurin kehittämisen puolesta ja on ainutlaatuinen koko Euroopassa.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

29.05.2024 07.31

Laajempi kauppa, entistäkin suurempi valikoima – K-Citymarket Heinolan täysuudistus on valmis

K-Citymarket Heinolan kokonaisuudistus on valmistunut. Laajentunut kauppa tarjoaa asiakkaille entistäkin suuremman valikoiman sekä sähköautoilijoille paljon latauspaikkoja. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 30.5.

Asiakas, Yritys, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

28.05.2024 09.23

Lasten ja nuorten jalat liikkeelle Espoossa – Liike on lääke -kiertue saapuu Metro Areenalle

Liike on lääke -kiertue saapuu Espoon Metro Areenan pihaan ensi lauantaina 25.5. Lasten ja nuorten liikuttamiseen tähtäävän kiertueen puitteissa järjestettävä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuma ja kiertue ovat osa valtakunnallista Liike on lääke -hanketta, jonka tavoitteena on järjestää tänä vuonna lapsille ja nuorille noin 100 liikuntatapahtumaa.  

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

22.05.2024 11.20

Uuden K-Citymarket Lahti Paavolan kauppiaaksi Mika Somervaara

Kesko rakentaa K-Citymarket Lahti Paavolan korvaavan hypermarketin. Sen kauppiaaksi on nimetty Mika Somervaara, joka toimii tällä hetkellä nykyisen K-Citymarket Lahti Paavolan kauppiaana. Uusi kauppa avautuu arviolta loppuvuonna 2025.

Asiakas, Yritys, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

17.05.2024 07.13

Uusi Onninen Express -myymälä Helsingin Herttoniemessä avautuu maanantaina 13.5. – rakentamisen ammattilaisten palvelukeskittymä alueella kasvaa

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 10.5.2024 Talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten palvelut pääkaupunkiseudulla paranevat, kun Helsingin viides Onninen Express -myymälä avautuu. Uuden Herttoniemen-myymälän ovet aukeavat maanantaina 13. toukokuuta osoitteessa Mekaanikonkatu 31. Itäväylälle hyvin näkyvästä ja sujuvien liikenneyhteyksien ääressä olevasta myymälästä paikalliset rakennusalan toimijat ja huoltoliikkeet saavat tuotteet nopeasti työmaalle.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

10.05.2024 07.30

K-Citymarket Espoo Sello uudistetaan – kauppa auki koko remontin ajan

Espoon Sellon K-Citymarketin kokonaisuudistus on alkanut. Laaja remontti valmistuu arviolta loka–marraskuussa. Kauppa pysyy auki asiakkaille koko remontin ajan.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

07.05.2024 12.25

Takaisin ylös