Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


100 uutista ja tiedotetta

Lokakuu 2021

Neste K selvitti: Enemmistö suomalaisista naisista on kokenut turvattomuutta pimeällä liikkuessaan

Yli puolet naisista on kokenut olonsa turvattomaksi liikkuessaan yksin ulkona, selviää Neste K -liikenneasemaketjun tuoreesta tuhannelle suomalaiselle toteutetusta kyselytutkimuksesta*. Kansainvälisenä Tyttöjen päivänä 11.10.2021 Neste K -liikenneasemaketju, Neste sekä taksiyhtiö Kovanen haluavat yhdessä nostaa turvattomuuden tunteen näkyväksi ja muistuttaa, että turvallinen kotimatka on jokaisen perusoikeus.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

11.10.2021 09:00

Ykköstoiveena pientuottajan herkuttelujuusto – K-ryhmä kartoitti toiveita lähi- ja pientuottajien tuotteista

Suomalaiset suosivat lähi- ja pientuottajien tuotteita. Halutuin lisä tähän valikoimaan oli herkuttelujuusto, selvisi K-ryhmän tekemästä kyselystä. Kyselyn perusteella asiakkaat pääsivät vaikuttamaan uuden pientuottajan tuotteen valintaan Pirkka Parhaat -sarjaan: nyt sarja täydentyy sastamalalaisen Herkkujuustolan punahomejuustolla. Pääsy Pirkka Parhaat -sarjaan ja valtakunnalliseen jakeluun on pientuottajalle ponnahduslauta laajempaan kasvuun.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

06.10.2021 13:00

Onninen Express -myymälät digitalisoivat asiakaspakettien luovutuksen – säästää luontoa ja asiakkaan aikaa

ONNINEN LEHDISTÖTIEDOTE 5.10.2021 Asiakaspakettien nouto Onninen Express -myymälöissä helpottuu, kun lähetteiden automaattisesta tulostamisesta kassalla luovutaan. Pakettien nouto sujuu jatkossa koko myymäläverkostossa täysin digitaalisesti. Muutoksella tähdätään asiakaspalvelun parantumisen lisäksi ympäristöystävällisyyteen: vuosittain säästyy tulostuspaperia useamman rekkalastillisen verran.  

Asiakas, Media

05.10.2021 09:00

Janne ja Jenni Enqvist K-Rauta Otra Nekalan uusiksi kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.10.2021 Tampereen K-Rauta Otra Nekala saa uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat tänään vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

01.10.2021 09:00

Syyskuu 2021

Yhä useampi ostaa valmisruokaa – tarjonta monipuolistunut ja premium-tuotteet ottaneet vankempaa jalansijaa

K-ryhmän myyntidatan perusteella valmisruokaa on ostettu aiempaa useammin, ja myös valmisruokaa ostavien asiakkaiden määrä on kasvanut. Pekka Terävän Olo Creative Kitchen -sarja on esimerkki laadukkaasta valmisruokakokonaisuudesta, jolle ei todennäköisesti olisi vielä pari vuotta sitten löytynyt kysyntää – nyt sarja tuo myös valmisruokaan ravintolamaailmasta tutun vaihtuvan menun ajatusmallin.

Asiakas, Media

30.09.2021 09:15

Tummapaahtoinen kahvi maistuu Etelä-Suomessa, pohjoisessa suositaan vaaleampaa

Suomalaiset ovat kahvikansaa, ja kahvinkulutus on yksi korkeimpia maailmassa. Viime vuosina tummapaahtoiset kahvit ovat kasvattaneet suosiotaan merkittävästi, ja tälläkin hetkellä myyntiään kehittävät parhaiten tummapaahtoiset ja papukahvit. K-ryhmän myyntidatan mukaan suhteessa eniten kahvia ostetaan Kainuussa ja vähiten Uudellamaalla.

Asiakas, Media

29.09.2021 09:00

K-Rauta Lapinlahden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.9.2021 Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat K-Rauta Lapinlahden uusina kauppiaina marraskuun lopulla. He jatkavat myös viiden muun K-Raudan kauppiaina Suonenjoella, Kiuruvedellä, Vieremällä, Leppävirralla ja Varkaudessa.  

Asiakas, Itä-Suomi, Media

28.09.2021 09:00

Roosa nauha -keräys alkaa - K-ryhmä yksi pääyhteistyökumppaneista jo seitsemättä kertaa

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys käynnistyy 23.9.2021. K-kaupat ovat jälleen vahvasti mukana keräämässä varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen myymällä Roosa nauhoja ja Roosa nauha -tuotteita kaikissa K-ruokakaupoissa.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

23.09.2021 09:12

Teemu Toukonen K-Rauta Hämeenlinnan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.9.2021 Teemu Toukonen on aloittanut K-Rauta Hämeenlinnan kauppiaana 18.9.2021

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

20.09.2021 14:00

Maalaaminen yksi tärkeimmistä remontin aikana opituista taidoista – trendianalyytikko jakaa vinkit maalisävyn valintaan

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 20.9.2021    K-Rauta kysyi suomalaisilta, millaisia asioita kodin sisätilojen remontointi on heille opettanut*. Tärkeimmiksi uusiksi taidoiksi nimettiin tapetointi ja maalaaminen. Kodin pintojen päivittäminen on syksyn koittaessa erityisen ajankohtaista, kun viihtyvyyteen halutaan panostaa ja pimeneviin iltoihin luoda tunnelmaa uusilla väreillä. Nappaa tästä trendianalyytikko Susanna Björklundin vinkit syksyn maalausprojekteihin! 

Asiakas, Media

20.09.2021 09:00

Takaisin ylös