Kannustamisen voimaa koko Suomeen -   K on Suomen Palloliiton uusi pääyhteistyökumppani

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Jalkapallo ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa – arvoja, joita myös K haluaa edistää. Yhteistyön kautta K haluaa viedä kannustamisen voiman myös pallokenttien ulkopuolelle ja välittää onnistumisen tunteita koko kansalle. #kannustamisenvoima

Yhteistyö tukee K-ryhmän vastuullisuustyötä ja periaatetta olla mukana ensisijaisesti tukemassa lapsiperheiden arkeen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita.

Palloliittoa ja K-ryhmää yhdistää sinivalkoisuus ja vahva läsnäolo suomalaisten arjessa

Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto, jonka noin 1 000 jäsenseurassa on yli 130 000 rekisteröityä pelaajaa. Kaikkiaan jalkapallon kanssa on viikoittain tekemisissä puoli miljoonaa suomalaista. K-ryhmän kaupoissa vierailee Suomessa päivittäin yli miljoona asiakasta.

K:n asiakkaat pääsevät mukaan jalkapallohuumaan ja -tunnelmaan K-ryhmän kanavissa ja kaupoissa näkyvien mediakampanjoiden sekä aktivointien myötä. ​Joka päivä hyväksi -teemalla kulkeva kampanja ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa. Yhteistyön kautta K haluaa välittää onnistumisen tunteita koko kansalle. Haluamme kampanjalla nostaa esiin sen, että jokainen tarvitsee välillä apua ja kannustusta. Kiittämällä ja kannustamalla voimme tehdä joka päivästä hyvän.

Kannustamisen voimasta tehdyt filmit ja uutiset alla:

Takaisin ylös