Hankinta, tuoteryhmien hallinta ja tuotekehitys

K-ryhmässä on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä ympäristössä. Palvelemme yli tuhatta kauppaa ja 1,5 miljoonaa asiakaskäyntiä päivittäin kymmenien tuhansien tuotteiden valikoimilla, joten yhteistyömme tavarantoimittajien kanssa on tiivistä.

Kiinnostaako työ kansainvälisessä ympäristössä kansainvälisten tavarantoimittajien kanssa? Tai työ lähituottajien parissa eri puolilla Suomea? 

Käytössämme on hyvien työvälineiden ja prosessien lisäksi laadukasta tietoa asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Vastaavasti toimintaperiaatteidemme vahva etiikka ja pyrkimys yhä vastuullisempaan toimintaan ja tuotteisiin tekee työstämme merkityksellistä koko yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta. Tuotteemme ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tarjoamme asiakkaillemme laajan vastuullisuusmerkittyjen omien tuotemerkkien valikoiman. Valvomme ja kehitämme toimitusketjujen vastuullisuutta tavarantoimittajien tehdasauditoinneilla ja vastuullisuuskoulutuksilla. 

Hankinnassa ja tuoteryhmien hallinnassa on tarjolla tuoteasiantuntijan sekä tuotepäällikön tehtäviä. Vaatimuksena on tyypillisesti korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä jo hieman työkokemusta alan tehtävistä. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myyntihakuisuus, halu löytää ratkaisuja ja työskentelyn tarkkuus. Työskentely kauppiasyrittäjien kanssa tuo työhön vauhtia ja innostavuutta, jota muualta ei löydy! Uran edetessä korostuvat analyyttisyys sekä neuvottelutaidot, joihin kuuluvat kyky ja halu kysellä sekä kyseenalaistaa. Osassa tehtävistä eduksesi luetaan myös valmius matkustamiseen kotimaassa sekä ulkomailla.

Tuotetutkimus vastaa laadusta ja omien tuotemerkkien kehityksestä

Riskimaatoimittajien sertifioinnit varmentavat sosiaalisen vastuun toteutumista. Oman tuotetutkimuksemme tehtävänä on varmistaa, että tuotteet ovat käyttäjilleen turvallisia ja täyttävät laatulupaukset. Laadunvarmistuksen lisäksi se vastaa myös omien tuotemerkkien tuotekehityksestä. Tuotekehityksen ydin on tuntea omien tuotemerkkien strategiat sekä edistää tuotteidemme laatua ja valikoimaa käytössämmeolevan kattavan asiakastiedon pohjalta. 

Omilla merkeillä on keskeinen asema osana K-kauppojen monipuolista valikoimaa. Pirkka, Pirkka Parhaat- ja K Menu -tuotesarjamme K-ruokakaupoissa sekä K-Raudan oma tuotemerkki Cello tarjoavat kasvavilla valikoimilla asiakkaillemme inspiraatiota ja ratkaisuja keittiöön, kotiin ja puutarhaan. 

Hankinnan ja tuotekehityksen avoimet työpaikat: 

Takaisin ylös