Myyjä (30 h/vko) K-Market Mustikka, Ylivieska

Suomi: Ylivieska, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 8.3.2023
Haku päättyy 26.3.2023
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut? Haemme nyt reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (30h/vko).

Tervetuloa töihin K-Market Mustikkaan! Oman kylän kauppamme sijaitsee keskellä Ylivieskaa. Meillä pääset työskentelemään osana 8 hengen huipputiimiä. Työnkuvaasi sisältyy monenlaisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kassalla työskentelyä, hyllytystä, myymäläkunnon ylläpitämistä sekä monia muita vaihtelevia tehtäviä.

Töihin suhtaudumme reippaalla asenteella, unohtamatta huumoria. Meillä pääset työskentelemään tavoitteellisessa, mutta palkitsevassa työyhteisössä. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää. Me Mustikkalaiset yritämme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kauppamme onkin tunnettu erinomaisesta palvelusta sekä valikoimasta, johon sisältyy runsaasti erikoisempiakin tuotteita.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Veikkauksen ja pakettipalveluiden osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut ja mahdolliset kauppiaan tarjoamat edut, koulutukset, etenemismahdollisuudet ym.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Töitä tehdään kaikkina kaupan aukioloaikoina, painottuen kuitenkin iltoihin. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.3.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tarittaessa antaa kauppias Aleksi Holmala, puh. +358442943985, sähköposti aleksi.holmala@k-market.com.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös