"Raketti"-moniosaaja (30 h/vko) K-Supermarket Ukko-Pekka, Naantali

Suomi: Naantali, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.3.2023
Haku päättyy 26.3.2023
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reipasta ”rakettia” / moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen (n. 30 h/vko) K-Supermarket Ukko-Pekkaan Naantaliin.

Ukko-Pekka on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket. Kaupassamme on huikea henkilökunta ja rento tekemisen meininki. Meille hyvä asiakaspalvelu sekä välittäminen ovat syvällä dna:ssa. Tänä vuonna kova työ palkittiin Varsinais-Suomen parhaan K-Supermarketin palkinnolla. Meillä työskentelee jo noin 40 huipputyyppiä – tule mukaan!

Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Moniosaajana tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Kassojen tauotus ja jonojen purkaminen kuuluu myös tehtäviisi. Raketti singahtelee sujuvasti osastolta toiselle ja vastaa etenkin iltavuorossa koko kaupan kunnosta. Moniosaajana merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä!

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä! Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaihin 26.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Sami Toivonen, sami.toivonen@k-supermarket.fi

Sähköpostitse tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös