Kesätyöntekijöitä (15-40 h/vko) K-ryhmään Kuopion alueterminaaliin

Suomi: Kuopio, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 24.1.2023
Haku päättyy 15.3.2023
Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme terminaalityöntekijöitä kesäksi Kesko Logistiikan Kuopion alueterminaaliin.

Työtehtävät sisältävät tavarankäsittelyä ja työ on vuorotyötä (aamu-, ilta-, yö-, ja viikonloppuvuoroja). Työtä tehdään eri olosuhteissa (-20/+2 /+5 C). Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, numerotarkkuutta, huolellisuutta, vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, töiden alku- ja päättymispäivämäärä sopimuksen mukaan. Työtunteja on tarjolla 15-40 h/vko, tuotantotilanteen ja oman kiinnostuksen mukaan. Työt on mahdollista aloittaa jo ennen kesää tarvittaessa työhön kutsuttavana, työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Jyrki Tuovinen, puh. 0504000591 tai jyrki.tuovinen@kesko.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 15.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----------------------------------
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös