Tekninen myyjä/ asiakasvastuupäällikkö, Onninen Teollisuus Turku

Suomi: Turku, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 20.1.2023
Haku päättyy 10.2.2023
Tule mukaan auttamaan asiakkaitamme! Haasteet ovat sinulle mahdollisuuksia onnistua, asenteesi ja ammattitaitosi ovat timanttia! Asiakaskokemus on luonnollisesti toinen nimesi!

Tarvitsemme K-ryhmään Onniselle ammattitaitoisen ja kokeneen teknisen myyjän Onnisen Teollisuus – yksikköön Turun alueelle aktiiviseen putkistotuotteiden myyntiin ja uusasiakashankintaan.

Tehtävänäsi on konsultoiva putkisto- ja venttiilituotteiden myynti sekä muun myyntiryhmän tukeminen ja asiakkuuksien hoitaminen. Asiakkainasi ovat oman vastuualueesi teollisuusasiakkaat kuten teollisuusurakoitsijat, laiterakentajat ja perusteollisuus. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan avulla. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa ja aktiivisena osana ammattitaitoista tiimiä. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella lähellä asiakasta, joten tehtävä pitää sisällään myös matkustamista. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Turun Orikedolla, mutta suosimme myös etätöitä.

Edellytämme sinulta:
- vankkaa taustaa ja työkokemusta teollisuudesta ja myynnistä
- putkisto- ja venttiilituotteiden osaamista
- halua oppia uusia tapoja tehdä myyntityötä
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä
- vastuunottokykyä

Eduksesi on:
- useamman vuoden kokemus tarjouslaskennasta, myynnistä ja projekteista
- hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen
- sujuva suomen kielen taito sekä englannin kielen osaaminen
- kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita

Tarjoamme sinulle:
- työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
- mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa ja myynnissä
- Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntijohtaja Marko Nyrhinen, puh. 050 469 8376, marko.nyrhinen@onninen.com, parhaiten tavoitettavissa pe 27.1. ja ke 1.2.2023 klo 12-16.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pe 10.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös