Osastovastaava, teolliset elintarvikkeet (37,5 h/vko) K-Supermarket Pohjantähti, Sodankylä

Suomi: Lappi, Sodankylä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.3.2023
Haku päättyy 15.6.2023
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

K-Supermarket Pohjantähti on alueen suurin ja monipuolisin ruokakauppa laajoine aukioloaikoineen ja lisäpalveluineen. Kauppamme menoa voit seurata Nelosen Ruutu palvelusta Superkauppiaiden ensimmäiseltä tuotantokaudelta, jossa olimme mukana.

Haemme tiimiimme osastovastaavaa teollisten elintarvikkeiden osastolle vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Supermarket Pohjantähteen. Osastovastaavana vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaskohtaamisiin oman osaamisesi kautta. Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja koet tärkeänä osastosi erinomaisen kauppakunnon. Emme kuitenkaan hae täydellisyyttä. Tärkeintä meille on sinun aito halusi ja intosi kehittämiseen sekä asiakkaiden aktiiviseen kuunteluun ja heidän toiveidensa huomioonottamiseen.

Lisäksi toivomme sinulta:
- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- liiketoiminnallista ajattelua ja K-ryhmän järjestelmien tuntemusta
- kykyä itsenäiseen työhön
- kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- vaativan, itsenäisen ja monipuolisen työn, jonka myötä pääset kehittymään oman osastosi vankaksi ammattilaiseksi
- vaihtelevia työtehtäviä kaupan arjessa
- mukavan työyhteisön sekä kauppiaiden tuen onnistuaksesi työssäsi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut ja kauppiaan tarjoamat edut sekä etenemismahdollisuudet

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.6.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Mikko Laine, sähköposti: mikko.laine@k-supermarket.fi.

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

-------

Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös