Vauriokorjaamon työnjohtaja kesäksi K-Auto, Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 25.1.2023
Haku päättyy 19.2.2023
K-Auto Helsinki etsii joukkoonsa reipasta vauriokorjaamon työnjohtajaa kesätöihin. Haemme kesätyöntekijää ajalle 1.5. – 30.9.2023. Työsuhde on kokoaikainen, jolloin työaika on 37,5h/vko.

Vauriokorjaamon työnjohtajana arkesi muodostuu esim. autojen vahinkotarkastuksista ja korjausaikojen varaamisesta. Palvelet asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköpostitse sekä neuvot heitä autovahinkoihin liittyvissä asioissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet nopea oppimaan ja käytät sujuvasti digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Jos olet aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä!

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta autoalasta tai olet esimerkiksi aloittanut alan opinnot. Katomme eduksi aiemman kokemuksen työstä vauriokorjaamolla tai autovahinkotarkastajan työtehtävistä, mutta välttämättömiä nämä eivät kuitenkaan ole, hae siis rohkeasti!

Odotamme sinulta:
• Iloista palveluasennetta ja aitoa innostusta alaa kohtaa
• Työtä pelkäämätöntä asennetta
• Hyvää paineensietokykyä
• Sujuvaa suomen kielen taitoa
• Ajokorttia

Alamme on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä.

Tarjoamme sinulle:

• Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja oppia uutta alasta
• Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimimme täyden tuen
• Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot
• Kattavat työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää! Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan tekijän löydyttyä. Lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös