Täydennyssuunnittelijoita kesäksi K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 11.1.2023
Haku päättyy 5.3.2023
Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmän Rakentamisen ja talotekniikan kaupan Toimitusketjun ohjaksen yksikkö etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa TÄYDENNYSSUUNNITTELIJOITA (Replenishment Planner) varastojen täydentämisen työtehtäviin pääsääntöisesti ajalle 2.5.2023 – 1.9.2023. Työn pituudesta sovitaan kuitenkin aina erikseen. Työpaikka sijaitsee K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Työ pitää sisällään Pennalassa ja Hyvinkäällä sijaitsevien keskusvarastojen tuotteiden täydennyssuunnittelua, tilausvahvistusten käsittelyä, reklamaatioiden hoitamista sekä laskuvirheiden selvittelyä. Työssä tehdään aktiivista yhteistyötä yhteistyöverkostosi tavarantoimittajien, tuotelinjan, sekä logistiikan sisäisten yhteistyötahojen kanssa.

Odotamme sinulta:
- asiakaspalveluasennetta
- organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
- kyvykkyyttä oman toiminnan priorisointiin sekä joustavaa reagointia
- normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa ja vahvaa Excel-osaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja rohkeaa työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
- sujuva englanninkielen taito ja toimitusketjun ohjaukseen liittyvät opinnot katsotaan eduksi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan toimitusketjun ohjauksen tehtäviin ja mahdollisuuden olla kehittämässä toimitusketjua entistä parempaan ja vastuullisempaan suuntaan
- monipuolisen työn, jossa saat kokea uusia haasteita ja josta jää oppeja tulevaan
- ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden sekä tiimien tuen

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 5.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Replenishment Manager, RT SCM Sonja Wirtanen, sonja.wirtanen@kesko.fi.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös