Kirjanpitoharjoittelija kesäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Kuopio

Suomi: Kuopio, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 11.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Innostutko taloushallinnosta kaupan alalla ja uusista haasteista? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi taloushallinnon tehtävissä? Tule kesätöihin Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:n, joka on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto. Hoidamme noin 1.100 K-kauppiaan kirjanpitoa, verotusta ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy etsii energiseen joukkoonsa kesäksi kirjanpitoharjoittelijaa Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat erityisesti K-kauppiaiden kirjanpidon avustavista tehtävistä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- kirjanpito- ja arvonlisäverolakien tuntemusta
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
- hyvää suomen kielen taitoa

Kaupan ala ja taloushallinto ovat jatkuvassa murroksessa ja tarjoavat siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon alalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- perehdyttämisen taloushallinnon tehtäviin
- osaavan yhteistyötiimin tuen
- nykyaikaiset tilat ja työvälineet

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 2.5.-31.8.2023
Lisätietoja tehtävästä antaa Hanne Henttonen, puh. 050 566 0466.
Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös