Kokki (37,5h/vko) Neste K Teiskontie, Tampere

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.11.2022
Haku päättyy 9.12.2022
Nyt etsimme joukkoomme juuri sinua – innostunutta ja ahkeraa kokkia, jonka sydän sykkii ruoan valmistukselle ja asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta, sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemusta keittiötyöstä pitäisi jo olla hieman kertynyt, mutta perehdytämme sinut tehtäviisi.

Meillä Neste K Teiskontiellä työskentelet noin 15 hengen iloisessa ja reippaassa porukassa. Liikenneasemamme sijaitsee itäisellä Tampereella ja meidät on palkittu mm. Suomen parhaan Neste K-aseman palkinnolla.

Neste K- asemallamme käy paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Monipuoliset keittiön ja ravintolan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Tarjoamme sinulle hienon työpaikan yhdessä suomen uusimmista Neste K asemista.
- Vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan- ja ravintolan alalla
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Hyvät K-ryhmän henkilöstöedut
- K-ryhmän koulutusmahdollisuudet

Lähetä hakemuksesi 9.12.2022 mennessä osoitteeseen tuomas.hyytinen@nestek.fi

Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viimeistään viikolla 50 henkilökohtaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Tuomas Hyytinen, puh 040 966 9581 tai tuomas.hyytinen@nestek.fi ja keittiöpäällikkö Matti Kuivanen, puh 040 745 8954 arkisin klo 8-15.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös