Automyyjä K-Auton CUPRA & SEAT -myyntiin Kuopioon

Suomi: Kuopio, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 23.11.2022
Haku päättyy 6.12.2022
Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme Kuopion K-Autoon innokkaan ja aktiivisen automyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. CUPRA & SEAT -mallisto on uudistunut viime vuosien aikana erittäin voimakkaasti. CUPRA Formentor on nuoren barcelonalaisen automerkin ensimmäinen täysin CUPRA:lle suunniteltu automalli. Formentor kiehtoo muotoilullaan, urheilullisuudellaan sekä upeilla yksityiskohdillaan viimeisintä teknologiaa unohtamatta. Pääsimme myös hiljattain lanseeraamaan CUPRA Born -täyssähköauton, ja kysymyksessä on merkin ensimmäinen täyssähköauto. Tulevina vuosina CUPRA-mallisto laajenee entisestään ja varsinkin sähköiset voimalinjat määrittävät merkin tulevaisuuden suuntaviivoja.

Tehtävässä vastaat itse asiakassuhteidesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken asiakkaan ensikohtaamisesta auton toimitukseen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- Myynninnälkää ja kokemusta myyntityöstä
- Aktiivista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- Kykyä hyödyntää digitaalisia myynnin työkaluja ja sosiaalista mediaa myyntityössä
- Halua ja kykyä oppia ja kehittyä koko ajan
- Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Ajokorttia

Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi! Avuksesi saat laadukkaan brändin sertifioidut koulutukset tukemaan sinua menestykseen.


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen roolin CUPRA & SEAT -lähettiläänä
- erinomaista koulutusta roolisi tueksi
- mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota
- K-ryhmän laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton
- Uusiin tilaussopimuksiin perustuvan provisiopalkkauksen, kiinteän pohjapalkan lisäksi

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Miro Makkonen, puh. 0503905311
Lähetä hakemuksesi 6.12.2022 mennessä alla olevan linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös