Myyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Pelimies, Särkilahti, Pihlajalaakso & Haapaniemenkatu, Kuopio

Suomi: Kuopio, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 27.10.2022
Haku päättyy 30.11.2022
Nyt etsimme joukkoomme juuri sinua vakituiseen työsuhteeseen - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Tuleva työpisteesi on K-Market Pelimies. Mahdollisuus tarvittaessa työskennellä myös muissa pisteissämme, jotka ovat K-Market Särkilahti, K-Market Pihlajalaakso ja K-Market Haapaniemenkatu.

Odotamme sinulta iloista työtä pelkäämätöntä asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

K-Marketeissamme käy paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Töissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Tarjoamme sinulle:
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- K:n perehdytysohjelman
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eino Poutiainen, puh 040 729 4562.
Lähetä hakemuksesi 30.11.2022 mennessä osoitteeseen eino.poutiainen@k-market.com

Käynnistämme haastattelut heti ja teemme työsopimuksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös