Kala- ja lihavastaava herkkutorille K-Supermarket Basilika, Sipoo

Suomi: Sipoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 21.9.2022
Haku päättyy 2.10.2022
Tule meille luomaan Suomen parasta kala- ja lihakauppaa ja rakentamaan myyvintä ruokamaailmaa!

K-Supermarket Basilika on palkittu vuonna 2019 K-Supermarket -ketjussa Uudenmaan parhaana. Nyt tehdään vieläkin parempi; rakennamme ravintolatason tuotantotilat tavoitteenamme tarjota kattava valikoima välipalatuotteita, jälkiruokia, pizzapaloja, ruoka-annoksia, salaatteja, tuorepuuroja – vain taivas on rajana!

Meillä on jo huipputiimi joka tarvitsee vahvistusta – juuri sinä joka:
- Olet rautainen ammattilainen ja moniosaaja, jolla on vankka kokemus kalan ja lihan käsittelystä. Ymmärrät erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat sekä niiden vaatiman tarkkaavaisuuden. Ruoanlaitto on lähellä sydäntäsi!
- Ruokamaailmallemme sinulla on annettavana paljon ideoita ja kyky myös toteuttaa ne. Pystyt tekemään reseptiikkaa ja siihen liittyvää laskentaa.
- Asiakaspalvelusi on täyttä timanttia kaikissa olosuhteissa ja nautit siitä täysin siemauksin.
- Olet hyvä tiimipelaaja
- Tunnet ja osaat käyttää Keskon järjestelmiä
- Pystyt palvelemaan molemmilla kotimaisilla kielillä

Työ on kokoaikatyö (37,5h/vko), palkka sopimuksen mukaan (TES + vastuulisä).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatavoitteen kanssa meille viimeistään 2.10.2022 osoitteeseen marko.liikonen@k-supermarket.fi otsikolla Herkkutori. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun lopulla-marraskuun puolivälissä riippuen remontin eri osa-alueiden valmistumisesta.

Lisätietoja antavat tarvittaessa herkkutorivastaava Ekku Mäkinen puh. 040 940 1788 (arkisin klo 8-14) tai kauppias Marko Liikonen puh. 050 528 6868, marko.liikonen@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös