Myyjiä (15-30 h/vko) K-Market Freda, Lönkan Herkku, Eerikinkatu ja Lönnrotinkatu, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.9.2022
Haku päättyy 7.10.2022
MYYJIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN HELSINGIN KANTAKAUPUNKIIN

Haen myyjiä (15-30 h/vko) vakituisiin työsuhteisiin osaksi K-Market Fredan, K-Market Lönkan Herkun, K-Market Eerikinkadun ja K-Market Lönnrotinkadun joukkueita. Panostamme kaikissa myymälöissämme erityisen paljon asiakaspalveluun uskoen asiakaskokemuksen voimaan.

Toimintaamme ohjaavat vahvasti yhteiset arvot, joita ovat:
- Rehellisyys; Olemme rehellisiä, pidämme sen minkä lupaamme ja noudatamme Suomalaista ahkeraa tapaa tehdä työtä.
- Arvostus; Arvostamme kaikkia sidosryhmiämme (asiakkaat, työkaverit ja tavarantoimittajat) ja tunnistamme sen, että olemme erilaisia. Uskomme siihen, että yhdessä joukkueena toimien pystymme menestymään parhaiten toistemme vahvuuksista oppien ja omia kehitysalueitamme jatkuvasti parantaen.
- Positiivisuus; Uskomme ratkaisulähtöiseen toimintatapaan, emmekä pelkää tehdä virheitä. Haluamme oppia virheistämme ja löytää uusia tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme aina paremmin. Löydämme yhdessä ratkaisun lähtökohtaisesti jokaiseen haasteeseen ja tiedämme yhdessä onnistuvamme!

Haluan tehdä kauppiaana asioita henkilökuntalähtöisesti, koska uskon sitä kautta olevamme parhaimmillamme lunastamaan arvojemme ja liikeideamme mukaisen lupauksemme jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Haluan myös antaa mahdollisuuden työntekijöillemme kehittyä ja rakentaa pitkällä tähtäimellä uraa päivittäistavarakaupan toimialalla.
Työtehtäväsi sisältävät kaikkia kaupan tehtäviä. Ensisijaisesti haemme työntekijöitä ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta mahdollisuus on myös saada korkeampi viikkotuntisopimus jos sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevasti kaikissa vuoroissa. Toivon, että koet arvomme sinulle mielekkäiksi ja olisi hienoa jos sinulla olisi jo aiempaa kaupan alan kokemusta. Tarvittaessa koulutamme sinut mielellämme myös tähän tehtävään.

Haemme hyvää tyyppiä, joka on:
- Asiakaspalveluhenkinen kaupan osaaja
- Ei pelkää haasteita ja osaa myös pitää hymyn kasvoillaan kiireen keskelläkin
- On motivoitunut kehittymään eteenpäin kaupan alalla
- Kokee arvomme mielekkäiksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Sami Mustonen: sami.mustonen@k-market.com. Lähetäthän hakemuksesi 7.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme käsittele.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös