Kokki, leipuri tai saliosaaja Neste K Ankkurituuli, Loviisa

Suomi: Loviisa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.8.2022
Haku päättyy 28.8.2022
KOKKI, LEIPURI TAI SALIOSAAJA - oletko se Sinä?

Etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan vieraitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että vieraamme asiointi liikenneasemallamme on helppoa ja meille tullaan toistekin!

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meillä voi tehdä vuoroja myös opintojen ohella.

Tarvitsemme tiimiimme KOKKIA, LEIPURIA sekä SALIN puolelle lisävahvistusta - jos opintosi ovat vielä kesken, ei haittaa - me perehdytämme kyllä töihin kunhan asenne on kunnossa! Tehtävä on vakituinen, tuntimäärä sovittavissa – muutamista viikkotunneista täysiin tunteihin.

Meillä Neste K-Ankkurituulessa työskentelet luovassa, kehittyvässä ja iloisessa porukassa. Meidät valittiin juuri Vuoden 2021 parhaimmaksi Neste K-liikenneasemaksi - tule Sinäkin mukaan kehittyvään porukkaamme! Liikenneasemallamme käy paljon vieraita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Monipuoliset liikenneaseman työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä jokainen päivä on uusi seikkailu!

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 28.8.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen minna.moller@nestek.fi. Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 35.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Möller, puh 040 737 0123 tai minna.moller@nestek.fi
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös