Ruokakaupan moniosaaja (35-37,5h/vko), K-Market Etu-Lyötty, Oulu

Suomi: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.8.2022
Haku päättyy 17.8.2022
Ruokakaupan moniosaaja ( 35 - 37,5h/vko )

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi ja avainpelaajaksi palveluhenkistä ja reipasta ruokakaupan moniosaajaa. Viikkotyöaikasi on 35 - 37,5 tuntia. Haemme tehtävään ammattilaista, joka on tehtävässään idearikas, asiakaspalvelun ammattilainen sekä ymmärtää tuloksellisen työskentelyn merkityksen. Kykenet ottamaan tarvittaessa vastuullesi jonkin kaupan osastoista ja vastaamaan sen kannattavuudesta sekä kehittämisestä.

Olet jo valmiiksi ammattitaitoinen moniosaaja, jolla on kokemusta (vähintään 2 vuoden ajalta) ruokakaupan eri osa-alueilta. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa kauppamme arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat valikoiman kehittäminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Ruokakaupassa työskentely on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa.


Toivomme sinulta:

- aiempaa kokemusta ruokakaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda omia ajatuksia esiin
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:

- itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaat
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemustaEdellytämme aitoa kiinnostusta ja sitoutumista tulokselliseen työskentelyyn. Kaupallisesta peruskoulutuksesta, Veikkauksen ja K-ryhmän järjestelmien tuntemisesta on etua.

Osana K-ryhmää tarjoamme sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena oman työsi ohella. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.8.2022 mennessä osoitteeseen juha.mikkola@k-market.com.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Juha Mikkola, juha.mikkola@k-market.com / 040 7449206

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös