Kassamyyjä (30 h/vko) K-Market Redi, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.8.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Oletko kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelualalla? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja positiivisella mielellä. Työ tulee olemaan iltavuoropainotteista, joten ota tämä huomioon hakiessasi.

Haluamme innostuneen ja reippaan kassamyyjän huolehtimaan siitä, että alueemme asiakkailla on aina mukava kauppakokemus. Tavoitteenamme on olla alueen paras lähikauppa. Kauppa sijaitsee Kauppakeskus Redin katutasossa, jossa asiakkaat tykkäävät erityisesti hakea aamupala- tai lounasostoksia. Kauppakeskuksen alakerrassa sijaitsee meidän K-Supermarket. Työ koostuu kassatyöstä, asiakkaiden palvelemisesta ja hyllyttämisestä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kykyä työskennellä yksin
- positiivista ja reipasta mieltä
- paineensietokykyä
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- 18 vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja aktiivisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja tulevaisuudessa sekä edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedun
- mukavan työilmapiirin

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rony Kinnunen, puh. 0504627774. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.8.2022 sähköpostilla osoitteeseen rony.kinnunen@k-market.com. Hakemusten käsittely alkaa seuraavana päivänä 15.8.2022.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös