Palvelutiskiosaaja (15-30 h/vko) K-Citymarket Helsinki Easton

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.6.2022
Haku päättyy 10.7.2022
Haemme ammattitaitoisia myyjiä palvelutiskille vakituiseen työsuhteeseen 15-30 h/vko.

OLETKO VALMIS OTTAMAAN HALTUUN ITÄ-HELSINGIN PISIMMÄN PALVELUTISKIN?

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan. Haemme palvelutiskillemme osaajaa, jolle päivittäistavarakaupan alalla toimiminen on tuttua ja arvostus laadukkaita raaka-aineita kohtaan korkealla. Toivomme hakijalta reipasta ja itsenäistä otetta työhön sekä loistavaa asiakaspalvelutaitoa.

Työhön kuuluu myyntityön lisäksi tuotteiden käsittelyä sekä valmistelua palvelutiskiin. Tuoreiden raaka-aineiden käsittelytaito ja aiemmat vastaavat tehtävät päivittäistavarakaupan alalta katsotaan eduksesi. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti iltaan ja viikonloppuihin.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa työkentässä, sekä luotettavan työpaikan kannustavalla työilmapiirillä. Tarjotussa tehtävässä on mahdollisuus kehittyä kaupan alan osaajana ja edetä omien kykyjen mukaan.

Odotamme sinulta:
- iloista ja persoonallista asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta ruokaan ja sen raaka-aineisiin
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä yhteistyötaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- suullista ja kirjallista suomen kielitaitoa
- päivittäistavarakaupan kokemusta
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme:
- monipuoliset työtehtävät
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi ja edetä omien kykyjen mukaan
- luotettavan työpaikan kannustavalla työilmapiirillä
- K-ryhmän ostoedun sekä yhtiön omat etuudet
- hauskat ja innostavat työkaverit
- TES:in mukaisen palkkauksen

Jos haluat olla mukana rakentamassa kaupan alan tulevaisuutta, vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi ja kertomalla, miksi juuri sinä haluat olla mukana meidän tiimissä!

Lähetä meille:
- Hakemus, jossa kerrot miksi olisit sopiva haettavaan rooliin ja miksi haluaisit työskennellä palvelutiskillämme
- CV, jossa kerrot taustastasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi

Lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen mirva.mallinen@citymarket.fi ja virpi.uuksu@citymarket.fi

Laita sähköpostin aiheeksi TYÖHAKEMUS PALVELUTISKI. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.7.2022 mennessä. Ilmoita myös, mikäli tietosi saa tallentaa tietokantaamme myöhempiä rekrytointeja varten. Paikat täytämme heti sopivan tekijän löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös