Asiakaspalvelupäällikkö, K-Citymarket Loimaa

Suomi: Loimaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 12.5.2022
Haku päättyy 22.5.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja iloisessa porukassa.

Haluamme vakituiseen työsuhteeseen innostuneen asiakaspalvelupäällikön huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Loimaalla ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet yhteistyössä toisen osastopäällikön ja tavaratalopäällikön sekä kauppiaan kanssa johtaen arjen asiakaskokemusta, myös ennen ja jälkeen kauppakäynnin. Kassaosastolla on 15-20 henkilöä auttamassa sinua viemään palvelumme kohti henkilökohtaisinta ja arvostetuinta asiakaskokemusta.

Odotamme sinulta:
- kaupallista koulutusta
- K-Citymarketin kassatoimintojen sekä palvelumyynnin hallintaa
- aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- yhteistyö- ja paineensietokykyä
- esihenkilötausta katsotaan eduksi

Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja esihenkilönä
- työpaikan kehittyvässä toimintaympäristössä
- ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 17.5. ja to 19.5. klo 12-15 tavaratalopäällikkö Pasi Valkama, puh 050 470 9260. Tiedustelut muina ajankohtina, pasi.valkama@citymarket.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös