Työterveyslääkäri K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 5.5.2022
Haku päättyy 26.5.2022
TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI KESKOLLE

Haluatko lähteä toteuttamaan Keskon strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä?

Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä työntekijöiden, esihenkilöiden ja Keskon johdon kanssa laadukkaan työterveyshuollon palvelun tuottamisessa. Työterveyshuolto palveluita tuotetaan pääkaupunkiseudulla noin 7000 työntekijälle ja ostopalveluna samankokoiselle joukolle muualla maassa.

Sinun paikkasi

Täydennämme lääkäriresurssejamme hakemalla työterveyshuollon erikoislääkäriä tai pätevöitynyttä työterveyslääkäriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Kesko-konsernin integroituun työterveyshuoltoon Kalasataman K-Kampukselle.

Toimimme pääkaupunkiseudulla kahdella työterveysasemalla ja teemme yhteistyötä muun Suomen osalta valtakunnallisen palvelutuottajan kanssa. Nykyiseen yksikköömme kuuluu moniammatillinen, tosi mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä (8), työterveyshoitajia (11) ja työfysioterapeutteja (3) sekä työterveyssihteereitä (3) ja työterveyspsykologi.

Meillä asiantuntijat ovat viihtyneet pitkään ja keskolaisena Sinulla on monia työsuhteeseen liittyviä etuja. Konsernina panostamme työntekijäkokemuksen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”. Toimimme suoraan, avoimesti, rehellisesti ja luotamme ihmisiin.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa mielellään johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio 050-3489536, johanna.larkio@kesko.fi tai vastaava työterveyslääkäri Janne Anttila p. 040-5516585, janne.a.anttila@kesko.fi Toivomme sinun laittavan hakemuksesi oheisen linkin kautta 26.5.2022 mennessä. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös