Myyjiä (15–20 h/vko) K-Citymarket Länsikeskus, Turku

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.1.2022
Haku päättyy 30.1.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reippaita myyjiä (15–20 h/vko) vakituisiin työsuhteisiin K-Citymarket Länsikeskuksen elintarvikepuolen osastoille.

K-Citymarket Länsikeskus on alueemme modernein ja monipuolisin ruokakauppa. Kuljemme uusimpien trendien aallonharjalla ja tuomme innovatiivisia ratkaisuja arjen ruokailuun. Tarjoamme laajan ja kattavan valikoiman sekä parastakin paremman käynti kokemuksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä mestareidemme tukemana ympäri vuorokauden viikon jokaisen päivänä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa, myös englannin ja ruotsin osaamisesta on sinulle hyötyä
- halua ja kykyä tehdä elintarvikeosastojen fyysistä työtä
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Iltavuorot päättyvät yhdeksältä–kymmeneltä.

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä tarjoamme kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Haethan pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Reko Eriksson, 0105385925 tai reko.eriksson@citymarket.fi.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös