Myyjä kesäksi K-Supermarket Suomussalmi ja K-Market Rahtimiehentie

Suomi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
MYYJÄ KESÄKSI
K-SUPERMARKET SUOMUSSALMI JA K-MARKET RAHTIMIEHENTIE

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Palkkaamme kesätyöntekijöitä osa-aikaisiin työsuhteisiin toukokuusta elokuulle saakka.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen: kaisa.jokipera@k-supermarket.fi 28.2.2022 mennessä.
Valitettavasti emme vastaa puhelintiedusteluihin, tiedustelut vain sähköpostitse.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.2022–31.08.2022 (kesto sovittavissa)

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös