Liha- ja kalaosaston vastaava K-Supermarket Martsari, Vantaa

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 19.11.2021
Haku päättyy 9.12.2021
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat työskennellä ruokatuotteiden parissa? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme asiakaspalveluhenkisen ja positiivisen huipputyypin joukkoomme.

Haemme ammattitaitoista liha- ja kalaosaston vastaavaa vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Supermarket Martsariin.

K-Supermarket Martsari on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket. Olemme täyden ostoskorin ja palvelun tarjoava laadukas herkkuruokakauppa. K-Supermarket Martsarissa eli Oulan Kauppa Oyssä toimitaan aina kaikessa tekemisessä asiakas ja laatu edellä sekä pyritään parhaaseen mahdolliseen tulokseen eikä tyydytä keskinkertaisuuteen. Töitä tehdään reippaassa tahdissa oma-aloitteellisesti ja aina kaupan kehittäminen mielessä. Meille tärkeää on hyvä työilmapiiri ja se, että meillä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat.

Kaupassamme meillä työskentelee ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, jossa työnteko on hauskaa ja se näkyy myös asiakkaille. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja palvelu ovat meille kunnia-asioita. Pääasiassa työ sisältää asiakaspalvelua palvelutiskillä, kaupan oman keittiön tuotteiden valmistusta, esillepanojen rakentamista, hyllyttämistä ja kauppakunnosta huolehtimista. Pääset joukkoomme oppimaan ja keräämään kokemusta ruokakaupan kiehtovasta maailmasta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta
- kalan ja lihan käsittelytaitoja
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua oppia uutta, kehittää osastoja itsenäisesti ja kouluttaa henkilökuntaa tuoreosaajiksi
- suomen kielitaitoa
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- voimassa olevaa hygieniapassia


Tarjoamme sinulle:

- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Oula Vuotila, sähköposti oula.vuotila@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 9.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös