Automyyjä K Caara Oy, Audi Center Kuopio

Suomi: Kuopio, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 5.11.2020
Haku päättyy 27.11.2020
Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä – tiesitkö, että sinusta on automyyjäksi?

Tarvitsemme K-ryhmään uuden ajan innokkaan ja aktiivisen automyyjän, jolle ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on kunnia-asia. Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi!

Olet etsimämme huippumyyjä, kun asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset ovat lähellä sydäntäsi ja teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen. Olet myynnin ja asiakaspalvelun piinkova ammattilainen, joka ei kaihda haasteita ja kykenee työskentelemään myös paineiden alla. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä taitavasti sekä hallita useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, joka haluaa viedä kaupan päätökseen ja olla osana voittavaa joukkuetta.

Tehtävässäsi vastaat itse asiakassuhteittesi hankkimisesta ja rakentamisesta sekä myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen. Apunasi ja tukenasi ovat mahtava tiimi, esimiehen valmentava tuki sekä huipputyökalut ja -prosessit.

Odotamme sinulta:
- Kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä myynninnälkää
- Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
- Sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä
- Halua ja kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan
- Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Ajokorttia (B)

Tarjoamme sinulle:
- Paikan autoalan etulinjaan huippubrändien pariin
- Päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- Laadukkaan brändin sertifioidut koulutukset tukemaan sinua menestykseen
- Useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Mahdollisuudet päästä hyviin ansioihin (provisiopalkkaus)
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton ja puhelimen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jonne Blom, puh. 0503808716
Lähetä hakemuksesi 27.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-caara.fi
Takaisin ylös