Myyjä (37,5 h/vko) K-Market LevinPoroon

Suomi: Kittilä,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 26.6.2020
Haku päättyy 9.7.2020
Ammattitaitoinen myyjä K-Market LevinPoroon

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Omaathan hyvän kokemuksen vastuullisista myyjän tehtävistä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Palkkaamme ammattitaitoisen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market LevinPorossa ylittää asiakkaidemme odotukset ja kauppa pysyy hyvin tavaroitettuna. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain noin 4km päässä Levin keskustasta aivan Levin Westin, gondolin ja tuolihissien läheisyydessä. Kokemusta kaupan alalta on siis oltava, joten SAP, SAP 2.0, Symppis, Deski, Honeywell, Kmarkkinointi ja K-netti jne ovat sinulle jo tuttuja termejä ja työkaluja. Myös mahdolliset esimiestaidot tai -kokemus katsotaan eduksi, sillä joukkomme vahvistuu jälleen joulukuun aikana useista sesonkilaisista. Tulet työskentelemään meillä vastuumyyjän roolissa.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- hymyä, joka ei hyydy hankalassakaan tilanteessa
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- hyvää englannin kielitaitoa
- muu kielitaito on aina eduksi
- vähintään 18-vuoden ikää
- hygienia- ja ikärajapassia

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hyvät K-ryhmän tarjoamat henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään, meille K-Market LevinPoroon!

Kysymyksessä on 37,5 viikkotuntia käsittävä kokoaikainen myyjän työpaikka, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttäessä. Palkkaus Kaupan alan TES.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Pirre Mahlberg, puh 044-5051282.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä suosittelut sähköpostilla birgitta.mahlberg@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös