Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Suomi: Vantaa,ASIANTUNTIJA / Julkaistu 26.6.2020
Haku päättyy 19.7.2020
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa täydennyssuunnittelijaa vastaamaan K-ryhmän varastojen täydennyssuunnittelusta käyttötavaratuotteiden parissa.

Työskentelet Keskon Käyttötavaran Toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys – yksikössä, Hakkilassa Vantaalla. Yksikkö vastaa toimialan keskusvarastojen, K-ruokakauppojen ja K-Citymarket tavaratalojen tuotetäydennyksestä ja toimitusketjun ohjauksesta.

Työtehtävässä vastaat keskusvaraston täydennyksestä, kysynnän ennustamisesta sekä toimitusketjun ohjaamisesta vastuutavarantoimittajiesi ja -tuoteryhmiesi osalta. Varmistat toiminnallasi tavoitellun tuotesaatavuuden ja minimoit syntyvän hävikin. Teet aktiivista yhteistyötä yhteistyöverkostosi tavarantoimittajien, kaupan, oston sekä logistiikan yhteistyötahojen kanssa ja pyrit jatkuvasti parantamaan toimitusketjumme toimintaa.

Odotamme sinulta:
- oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja osaamista toiminnan jatkuvaan parantamiseen
- ymmärrystä kysynnän suunnittelusta ja osaamista datan analysointiin esim. kampanjoihin, sesonkeihin ja tuotelanseerauksiin liittyen
- kiinnostusta tietojärjestelmiin (ERP, erityisesti SAP ja Excel)
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja olla kiinnostunut myös pienistä yksityiskohdista
- kyvykkyyttä oman toiminnan priorisointiin, paineensietokykyä ja kykyä toimia vaadituissa aikatauluissa
- sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta

Arvostamme aiempaa kokemusta demand/supply planning tehtävistä sekä erityisesti aitoa kiinnostusta toimitusketjun ohjauksen tehtäviin ja osaamista hyödyntää numeerista dataa oman työn tukena.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön sekä
mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan käyttötavarakaupan toimitusketjun toimintoihin
- haasteellisen ja opettavaisen työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
- nuorekkaan, dynaamisen ja toisiaan tukevan työporukan
- mahdollisuuden olla kehittämässä päivittäistavarakaupan toimitusketjusta entistä paremmin ja vastuullisemmin kuluttajaa palveleva

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus syyskuuhun 2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Jukka Mattila, s-posti jukka.mattila@kesko.fi tai puh. 050 577 6586.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös