Tallentajia kesäksi Kesko Logistiikkaan Vantaalle

Suomi: Vantaa,TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 5.2.2020
Haku päättyy 23.2.2020
Kesko logistiikka on Kesko Oyj:n päivittäistavarayksikön ohjauksessa oleva tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä.
Kesko logistiikan keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko -konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Kesko logistiikka vastaa Kesko Oyj:n päivittäistavara-asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa sekä alueterminaaleissa, joista toimitetaan monipuolinen tavaravalikoima kaikkialle maahan.

Innostutko logistiikasta, kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tallentajia Vantaalla toimivaan yksikköön. Tehtävänäsi on toimeksiantojen tallennus ja jatkokäsittely. Sinä hallitset tietokoneen käytön kymmensormitekniikalla ja olet järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö.
Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana.
Työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 9:00 – 15:00 välisenä aikana Tomi Oinonen 01053 27034.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.2.2020 mennessä oheisen hae-linkin kautta.

----------
Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös