Omni-Channel Manager K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 4.1.2018
Haku päättyy 21.1.2018
ETSIMME K-Rautaan Omni-Channel Manageria

Innostutko monikanavaisesta kaupan tekemisestä ja ylivertaisen asiakaskokemuksen luominen on intohimosi? Oletko positiivinen, energinen ja tuloshakuinen monikanavaisen myynnin ammattilainen ja haluat olla osa tiimiä, jonka vastuulla on K-Raudan monikanavaisuuden kehittäminen ja jalkauttaminen?


Vastuualueesi
Työskentelet Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla K-Rauta-ketjuyksikössä Vantaalla. Vastaat monikanavaisen myynnin ja asiakaskokemuksen mahdollistavien kivijalkakaupan operatiivisten prosessien kehityksestä ja tuesta yhdessä verkkokauppatiimin ja sidosryhmien kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden kehityksen jalkauttaminen kauppaan yhteistyössä kauppiaiden ja kaupan henkilökunnan kanssa, henkilökunnan koulutus monikanavaisten prosessien osalta, uusien kehitystarpeiden määrittely ja koordinointi kehitystiimien kanssa.
Arvostamme kokemusta vähittäiskaupan alalta, vahvaa digitaalista osaamista, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tulevia kollegoitasi sekä Sinua ajaa aito halu luoda ylivertainen ja yllättävän helppo asiakaskokemus.


Odotamme sinulta:
- Useamman vuoden kokemusta monikanavaisesta vähittäiskaupasta sekä vahvaa projektijohtamisen osaamista
- Kokemusta myymäläkanavan kouluttamisesta
- Kaupallista korkeakoulututkintoa, mieluiten liiketoiminnanjohtamisen alueelta
- Kokemusta yhteistyöstä teknologiatiimien kanssa matriisiorganisaatiossa
- Analyyttistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
- Vahvoja neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä keskustella useilla eri tasoilla isossa organisaatiossa
- Mahdollisuutta matkustaa Suomessa
- Positiivista otetta työhön nopeasti muuttuvassa ympäristössä


Töissä K-ryhmässä
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisen ketjutoiminnan näköalapaikalla, haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ison konsernin edut.

K-ryhmän noin 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimmän kaupan hyllyillä kuin verkossakin. www.kesko.fi


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 21.01.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ketjujohtaja Olli Pere, olli.pere(a)kesko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös