Siilinjärven K-Supermarket-hanke toteutuu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.6.2024 Kesko on ostanut Siilinjärven nykyisen linja-autoaseman alueelta määräalan, josta osaa tarvitaan uuden K-Supermarketin tavaraliikenteeseen ja asiakaspysäköintiin. Ilman tätä järjestelyä K-Supermarketin hanketta ei olisi voitu toteuttaa. Rakennustyöt on tarkoitus käynnistää vielä kuluvan kesän aikana.

Kesko on kirjoittanut maanvuokrasopimukset Siilinjärven kunnan kanssa. Vuokratulle tontille rakentuu uusi K-Supermarket . Lisäksi Kesko on ostanut neljä määräalaa Siilin Rauta Oy:ltä. Määräaloista muodostetaan neljä tonttia, joilla on ajantasakaavan mukaisesti asuntorakennusoikeutta yhteensä 9 000 kem2. Uuden K-Supermarketin koko on 3 500 neliötä ja parkkipaikkoja tulee noin 200 kpl.

Investointien arvo on 15 miljoonaa euroa

”Olen erittäin tyytyväinen, kun onnistuimme todella tiiviissä aikaikkunassa järjestelemään tonttikaupat ja saattamaan ne maaliin. Tämä järjestely mahdollistaa uuden K-Supermarketin rakentamisen suunnitellussa aikataulussa. Kiitos myös Siilinjärven kunnalle ja tonttien myyjälle Siilin Rauta Oy:lle hyvästä neuvotteluhengestä ja ripeästä toteutuksesta” kertoo Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Uusi upea K-Supermarket Siilinjärvi tulee sijoittumaan kaupallisesti erinomaiselle näkyvälle paikalle ja tilat lähes tuplaantuvat verrattuna nykyiseen K-Supermarket Herkkupataan. Investointien arvo on yhteensä noin 15 miljoonaa euroa. Tulevaisuudessa Kesko tulee myymään nyt ostettujen tonttien asuntorakennusoikeuden eteenpäin.”

”On loistava asia, että Keskon K-Supermarket-hanke lähtee nyt liikkeelle, kiitoksia Keskolle ja kaikille asiaa edistäneille tahoille. Hankkeen kautta Siilinjärven kaupalliset palvelut paranevat entisestään. Pidän investointia tonttikauppoineen merkittävä sysäyksenä koko Siilinjärven keskustan uudistumiselle”, sanoo Siilinjärven kunnanjohtaja Janne Airaksinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös