Rohkeutta kokeilla uutta sekä heittäytyvä kauppias – Vantaalla K-Citymarket-ketjun paras palvelutiski sekä kauppakohtainen markkinoija

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Tänä vuonna ketjun parhaan palvelutiskin palkinnon vei K-Citymarket Vantaa Tammisto. Toinenkin vantaalainen kauppa sai tunnustusta, sillä K-Citymarket Vantaa Jumbo palkittiin vuoden kauppakohtaisena markkinoijana. 

Tammiston K-Citymarketille vuoden parhaan palvelutiskin palkinnon toivat edelläkävijyys, rohkeus kokeilla uutta sekä kehuttu asiakaskokemus. Kaupan palvelutiski elää ajassa, sillä on pitkät palveluajat sekä tiskiltä löytyvät asiantuntevat ja ystävälliset myyjät. Kauppiaina Tammistossa toimivat Kimmo ja Nina Sivonen.  

"Vuoden 2023 parhaaksi valitulla palvelutiskillä tuoreus ja laatu ovat tekemisen ydintä. Kauppa saa asiakkailtaan kiitosta erityisesti kalojen sekä lihatuotteiden monipuolisesta valikoimasta. Kaupan omien täytettyjen patonkien kuvataan olevan aivan parhaita ja monen perjantai-illan pelastajia", kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.   

Vuoden kauppakohtaisen markkinoijan palkinnon sai puolestaan Jumbon K-Citymarket. Kauppiaana Jumbossa on Sami Hertell.  

"Vuoden 2023 kauppakohtainen markkinoija on tehnyt kauppansa markkinoinnista hyvän kokonaisuuden, joka huomioi erilaiset asiakkaat. K-Citymarket Jumbo on panostanut niin tapahtumiin kuin sosiaalisen median käyttöön. Kauppias uskaltaa heittäytyä ja tuoda omaa persoonansa peliin. Kauppa on näkynyt myös perinteisessä mediassa”, Sääksmäki perustelee palkintoa.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös