Raahen K-Citymarketille kaksi palkintoa: paras asiakastyytyväisyys ja paras kassapalvelu

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. K-Citymarket Raahe sai kaksi palkintoa hyvästä palvelusta.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun parhaan asiakastyytyväisyyden palkinnon saa kauppa, joka on panostanut paljon hyvään palveluun ja viihtyisyyteen. K-Citymarket Raahessa kauppiaina ovat Jenni Härmä ja Tomi Pääkkö.  

"Palkinto tuntuu mahtavalta. Asiakaspalvelu on meillä keskiössä kaikessa mitä teemme ja se näkyy asiakkaille. Meillä on aivan loistava henkilökunta ja hyvä tekemisen meininki. Se mahdollistaa näin hienoja tuloksia”, kauppias Härmä kertoo. 

K-Citymarket Raahessa asiakkaiden tyytyväisyys rakentuu kokonaisvaltaisesti.  

“Tämä kauppa oli jo viime vuonna ketjun kärkeä asiakaspalvelussa. Asiakkaiden palautteissa kauppaa kuvaillaan toistuvasti siistiksi, tyylikkääksi, viihtyisäksi ja houkuttelevaksi. Ystävällistä ja auttavaista henkilökuntaa kiitellään paljon. Asiakkaat kokevat saavansa tästä kaupasta juuri sen, mitä tarvitsevat – ja usein enemmänkin”, kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket Raahe sai tunnustuksen myös parhaasta kassapalvelusta. Siitä kaupalla vastaa tavaratalojohtaja Raili Heinula. Asiakkaat luonnehtivat kassapalvelua avuliaaksi ja ilahduttavaksi.  Myös iloinen tervehtiminen kassalla saa kiitosta. Kaupan tulokset asiakastyytyväisyystutkimuksissa ovat erinomaiset, ja kaupan kassatehokkuus on kehittynyt samalla hienosti.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras myynninkehittäjä.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös