Puumalassa avautuu Saimaan paras K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.6.2024 Puumalassa päästään juhlimaan uuden K-Marketin avausta, kun torstaina 6.6. klo 10 leikataan nauha kaupan edustalla. K-kauppiaina toimivat Eveliina ja Marko Hämäläinen.

Kauppa avautuu, kun Puumalan kunnanjohtaja Niina Kuuva sekä Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen leikkaavat nauhan kauppiaiden kanssa ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi. ”Kakkukahvit tarjotaan avajaispäivän kunniaksi”, kertovat Hämäläiset.

”Uusi K-Market Puumala avataan liikenteellisesti loistavalle paikalle sekä kuntalaisten että kesäasukkaidenkin kannalta. Sijainti sataman läheisyydessä palvelee myös veneilijöitä entistä paremmin”, kertoo tyytyväisenä aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Asiakkaidemme kannalta on myös hienoa, että Alko löytyy saman katon alta.”

Selkeä, tilava, valoisa ja yli 1500 uutta tuotetta lisää valikoimiin

Uusi kauppa on kooltaan 450 neliötä ja kaksi kertaa suurempi kuin entinen K-Market Apaja. ”Olemme iloisia ja ylpeitä kokonaisuudesta”, hehkuttavat Eveliina ja Marko. ”Se on kotoisa ja lämmin. Saimme kaupasta myös selkeän, tilavan ja valoisan.” Asiakkaiden toiveet uudesta kaupastaan olivat juuri samoja, joista kauppiaat iloitsevat, lisää tilaa, avaruutta ja selkeyttä hinnannäyttöön. K-Market Puumalassa onkin nyt sähköinen hinnannäyttö. Kassoja löytyy perinteisestä, hybridiin ja itsepalvelukassaan.

Tuotteita on saatu valikoimiin lisää yli 1500. Vegaanisille tuotteille on nyt oma valikoima ja tila. ”Leikkaamme ja pakkaamme itse kaupalla lihat ja kalat. Ne saa nyt näppärästi itsepalvelutiskistä”, Eveliina ja Marko kertovat.

”Vanhasta kaupasta mukaan lähtivät vain kauppiaat, henkilökunta ja hyvä fiilis”, vitsailevat Hämäläiset. ”Uudessa K-Market Puumalassa pystymme paremmin täyttämään asiakkaiden toiveet ja ideat. Odotamme suurella innolla avausta torstaina.”

Uuteen kauppaa on rekrytoitu kolme uutta työntekijää. Aukioloajat ovat kesällä arkisin ja lauantaisin klo 6 - 22 ja sunnuntaisin klo 9 -  21.

Kaupan pihalla on K-Latauksen latureita neljä kappaletta, joista kaksi on suurteholatureita ja kaksi peruslatureita. K-Market Puumalasta saa myös Postin palvelut ja Matkahuollon pakettipalvelut.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös