Mikko Kontiosta K-Citymarket Hyvinkään uusi kauppias

Hyvinkään K-Citymarket saa uuden kauppiaan syksyllä, kun Mikko Kontio aloittaa kaupan luotsaamisen 1. lokakuuta.

Kontio siirtyy Hyvinkäälle kauppiaaksi hämeenlinnalaisesta Hämeensaaren K-Citymarketista. Hän odottaa innolla tutustumista kaupungin sydämessä sijaitsevaan kauppaan ja sen ympäristöön, moderniin kauppakeskus Willaan.

”Odotan innolla tutustumista hyvinkääläisiin ja myös Willan kauppakeskuksessa toimiviin yrityksiin henkilökuntineen. Vetovoimainen kauppakeskus tarjoaa samalla asiointikerralla asiakkailleen uskomattoman paljon erilaisia palveluja. Voisiko parempaa sijaintia ollakaan laajoilla valikoimillaan ja lämminhenkisellä palvelullaan erottuvalle Hyvinkään Cittarille!”

Kontio aikoo kehittää kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa alueen asiakaslähtöisimmäksi kaupaksi, jossa kuunnellaan aktiivisesti ja monin eri tavoin asiakkaiden toiveita valikoimista ja palveluista. Asioinnin helppous on tärkeä asia keskustakaupassa, jotta niin nopeat eväshankinnat kuin suuremmat viikonloppuostoksetkin on aina miellyttävä tehdä.

Kauppiaan toiveissa on asiakkaiden aktiivinen vuoropuhelu niin hänen itsensä kuin henkilökunnan kanssa. Näin saadaan mahdollisimman paljon arvokasta tietoa siitä, mihin suuntaan kauppaa tulisi kehittää. Kaikkiin asiakaspalautteisiin vastataan ja jokainen palaute päätyy vastuuhenkilöiden lisäksi myös kauppiaalle. Asiakkaille aiotaan viestiä aktiivisesti ja monikanavaisesti, mitä kaupalla tapahtuu ja mitä uutta asiakkaille on tarjolla.

“Tuoreus, laatu ja erinomainen asiakaspalvelu luovat vankan perustan tekemisellemme. Niiden päälle on hyvä kehittää kauppaa ja yllättää asiakkaitamme niin pienemmillä kuin suuremmillakin uudistuksilla tulevaisuudessa. Tulemme osoittamaan käytännön tekojen kautta, että meillä on ylivoimainen kyky reagoida asiakkaidemme toiveisiin sekä tarpeisiin ja viestiä läpinäkyvästi niiden toteutumisesta. Tehdään yhdessä toiveidenne kauppa! Yhtenä konkreettisena välineenä tässä toimii asiakastoiveseinä niin kivijalassa kuin verkkokaupassakin”, kauppias suunnittelee.

Nykyisen kaupan asiakkaat ja henkilökunta saavat Kontiolta kiitoksia:

”Olen kiitollinen jokaiselle Hämeensaaren asiakkaalle näistä noin kolmesta vuodesta kauppiaananne. Ystävälliset tervehdyksenne kaupan käytävillä ovat olleet minulle ja henkilökunnalleni tärkeitä päivän piristyksiä arjen keskellä. Henkilökunta on kaupan tärkein voimavara, niin myös Hämeensaaressa. Ihailen jokaista kauppani työntekijää siitä tarmosta, jolla olette kaupan hyllyt täyttäneet joka ikinen päivä vuoden ympäri ja palvelleet asiakkaitamme kiireenkin keskellä esimerkillisellä asenteella. Lämmin kiitos näistä vuosista!”

K-Citymarket Hyvinkään nykyinen kauppias Asko Kuusisalo siirtyy puolisonsa Ninan kanssa pitkän ja menestyksekkään kauppiasuran päätteeksi viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

”Olemme viihtyneet Hyvinkään Cittarin kauppiaina todella hyvin. Hyvinkää on vuosien varrella todella juurtunut sydämiimme. Upea henkilökuntamme on ollut meille valtava voimavara, joka on auttanut meitä vuosien varrella. Myös asiakkaamme nyt vain sattuvat olemaan kiistatta Suomen upeimpia. Olemme nauttineet sellaisesta lähikauppamaisesta tunnelmasta, jossa henkilökuntaan ja asiakkaisiin ihan oikeasti kiintyy. Tunnen Mikon jo vuosien takaa ja tiedän, että Mikko on loistava uusi kauppias Hyvinkään Cittariin. Kiitos teille kaikille upeasta yhteistyöstä ja tsemppiä hyvään tulevaisuuteen", Kuusisalot sanovat. 

”Pitkän uran Hyvinkäällä tehneen kauppiasparin Askon ja Ninan jättämät saappaat ovat suuret, mutta yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa teemme varmasti kaikkemme, että kauppa on viikon jokaisena päivänä ja aukiolotuntina paras ostopaikka asiakkaillemme”, Kontio sanoo.

K-Citymarket Hyvinkää on Mikko Kontiolle kolmas kauppapaikka. Hän aloitti kauppiasuransa vuonna 2018 Sipoon K-Supermarket Basilikasta. Kontion puoliso Mikko Ylitalo on ollut vahvasti mukana kaupan töissä Hämeensaaressa ja jatkaa näin myös Hyvinkäällä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös