K-Citymarket Salon mittava peruskorjaus on valmis

Salon K-Citymarketin toukokuussa 2023 alkanut remontti on valmistunut. Sesonkien ykköskauppa uudistui lattiasta kattoon. Uudistunutta kauppaa juhlitaan torstaina 8.2.

K-Citymarket Salo uudistui remontissa täysin. Mittava peruskorjaus kattoi muun muassa talotekniikan, valaistuksen ja sähköjen uusimisen. Myös kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppias Eemeli Aaltonen on tyytyväinen remonttiin:

”Tuntuu mahtavalta. Koko kaupan henkilökunta on tehnyt mielettömän hyvää työtä. Halusimme tehdä kaupasta hyvän juuri salolaisille asiakkaillemme. Remontin jälkeen viritämme kauppaamme koko alkukevään herkulliseksi. Tavoitteena on, että asiointi on helppoa.”

K-Citymarket Salon valikoimaa rakennetaan ja laajennetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Luvassa on lisäksi kovia tarjouksia painottuen erityisesti loppuviikkoon. Tavoitteena on olla sesonkeina aina ykköskauppa, josta löytyvät asiakkaiden haluamat tuotteet.

Vahva sesonkiajattelu näkyy selkeästi myös kaupan käyttötavaraosastolla, jossa kodintekstiilin ja sisustuksen valikoimaa kasvatettiin entisestään remontin myötä. Tavaratalopäällikkö Eveliina Karhu kertoo, että myös käyttötavaran puolella asiakasta on ajateltu kaikissa ratkaisuissa ja tavoitteena on tehdä ostosreissuista mahdollisimman hyviä ja helppoja.

K-Citymarket Salo on yhdestoista uusi tai uudistettu kauppa maakunnassa viimeisen vuoden aikana.

”Syyskuussa Saloon avattiin uusi K-Market Taika ja nyt on uudistetun K-Citymarketin avauksen aika. Haluamme palvella asiakkaitamme uusilla kaupoilla ja siksi olemme kehittäneet kauppaverkostoa voimakkaasti”, iloitsee K-ryhmän Varsinais-Suomen aluejohtaja Janne Virtanen.

Kaupalta löytyvät tutut lisäpalvelut, kuten pakettipalvelut ja Alko. Uutena palveluna kaupalta löytyy myös Uusi Apteekki, joka on avattu Salon K-Citymarketin tiloihin.

Kauppa on auki vuoden jokaisena päivänä kello 7.00–23.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös