K-Citymarket Oulu Rusko on vuoden leipäkauppa

Oululainen Ruskon K-Citymarket on saanut vuoden 2024 leipäkaupan palkinnon. Tunnustuksen jakaa Suomen Leipuriliitto ry, joka painottaa valinnassaan muun muassa kaupan leipäosastoa kokonaisuutena sekä paikallisten leipomotuotteiden tarjontaa.

Suomen Leipuriliitto on palkinnut K-Citymarket Oulu Ruskon vuoden leipäkauppana. Tunnustuksen toivat monet asiat, kuten paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten leipomotuotteiden tarjonta sekä niiden tuoreus. Myös valikoiman monipuolisuus ja erityisruokavaliotuotteiden saatavuus sekä leipäosaston yleisvaikutelma, siisteys ja järjestys, tuotteiden esillepano ja osaston omaleimaisuus olivat valintakriteerejä. Erityistä painoarvoa Leipuriliitto antoi sille, että tuotteet on valmistettu Suomessa.

“Tämä tunnustus tuntuu todella hienolta. Kiitos siitä kuuluu henkilökunnallemme, joka pitää leipäosastostamme hyvää huolta sekä asiakkaillemme, joita varten osastoon panostamme. Meillä paikallisuus on iso juttu leivässä, esimerkiksi ohuet rieskat ovat yksiä suosikkeja”, sanoo K-Citymarket Oulu Ruskon kauppias Raimo Pudas.

Vuoden leipäkaupan palkinto jaettiin tänä vuonna 28. kerran. Kilpailu alkoi lokakuussa 2023 siten, että Leipuriliiton alueyhdistykset asettivat ehdokkaakseen mielestään alueen parhaan leipäkaupan. Marraskuussa esiraati kokoontui valitsemaan finaaliin viisi kauppaa. Näistä kaupoista neljä oli K-Citymarketeja.

”Oulu Ruskon valinta vuoden leipäkaupaksi on mainio esimerkki siitä, miten hienosti kaupassa on kehitetty leipäosastoa ja saatu sen erityisyys ja paikallinen valikoima näkymään asiakkaille. Olen ylpeä siitä, että K-Citymarket sai jälleen tämän tunnustuksen. Kauppamme panostavat leipävalikoimaan vahvasti ja on ilo, että se huomataan”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Vuoden Leipäkauppa valitaan joka toinen vuosi hypermarkettien ja tavaratalojen sarjassa ja joka toinen vuosi mukana ovat pienemmät päivittäistavarakaupat. Viimeisimpinä ennen oululaista Ruskon K-Citymarketia palkinnon ovat saaneet porvoolainen K-Supermarket Tarmola vuonna 2023, vantaalainen K-Citymarket Tammisto vuonna 2022, tamperelainen K-Supermarket Westeri vuonna 2021 sekä K-Citymarket Lappeenranta vuonna 2020. K-ruokakauppa on voittanut palkinnon yhteensä 16 kertaa vuodesta 1997 alkaen, jolloin palkinto jaettiin ensimmäisen kerran. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös