K-Citymarket Malmin mittava peruskorjaus on valmis

Malmin K-Citymarketin mittava remontti on valmistunut. Avara ja valoisa kauppa täydentyi uudella Leipomo Juurella ja vastaa entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin. Helsinkiläisen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 8.2. kakkukahveilla.

K-Citymarket Malmi uudistui remontissa täysin. Mittava peruskorjaus kattoi muun muassa talotekniikan, valaistuksen ja sähköjen uusimisen. Myös kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta. Vastuullisuus näkyy kaupalla lisäksi esimerkiksi jätehuollon tehostamisena uudella biopuristimella ja tavoitteena puolittaa hävikki. 

Kauppias Teemu Tikkala kiittää kaikkia remonttiin osallistuneita tahoja ja asiakkaita.  

”Remontti oli todella pitkä rutistus, ja päällimmäisenä on kiitollisuus henkilökunnan upealle työlle viimeisen lähes 11 kuukauden aikana. Nyt toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi uudistuneeseen kauppaan.”

Remontin myötä kaupasta tuli entistäkin avarampi ja valoisampi. Myymälän ilme on siisti sekä selkeä ja opasteet entistä paremmat. Osastot on pyritty pitämään lähellä entisiä sijaintejaan, mutta jotain muutoksia on tehty. Myymälän takaseinältä saatiin lisää tilaa lasten- ja eläinruoille sekä terveysvalmisteille. Lisäksi palvelutiski siirrettiin paremmalle paikalle ja sinne saatiin toimivammat käsittelytilat.

Kaupan valikoimaa rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Helmikuun aikana on luvassa huikeita avajaistarjouksia.  

Elintarvikepuolen uutuutena kaupasta löytyy muun muassa Juuri-leipomo, joka leipoo kaupalla vuoden jokaisena päivänä. Ketterä Juuri kokeilee uutta, räätälöi tuotteita ja valmistaa erikoisempiakin vaihtoehtoja. Sen myötä leipomotuotteiden valikoima on kasvanut. Leipomo on lähtöisin Riihimäen K-Citymarketista. Kauppias Tikkala haluaa olla mukana kasvattamassa Leipomo Juuren yrittäjän toimintaa.

Käyttötavarapuolella Malmilla ostetaan erityisesti naisten vaatteita. Nyt niiden osasto on siirretty aiempaa paremmalle paikalle. Tavaratalopäällikkö Annu Koli kertoo, että myös kauneusosasto kuuluu kaupan vahvuuksiin ja se haluttiin säilyttää parhaalla paikalla heti sisäänkäynnin jälkeen. Uudistuksen yhteydessä kauneuden valikoimaa kasvatettiin ja ostamisen helppoutta lisättiin leventämällä käytäviä. Kaikilla käyttötavaraosastoilla on uusi ilme ja esillepanoilla tuodaan herätteellisyyttä ostokokemukseen. Asioinnista on tehty sujuvampaa myös esimerkiksi suurentamalla itsepalvelukassa-aluetta.  

K-Citymarket Malmin remontti on osa Keskon kasvustrategian mukaista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston uudistamista. Hypermarket-kokoisten kauppojen myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja niiden vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen.  

”Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja siksi uudistamme kauppaverkostoamme. Malmin K-Citymarketissa tehdyn uudistuksen myötä kaupasta on voitu tehdä entistä paremmin sen asiakkaiden tarpeita vastaava ja samalla entistäkin vastuullisempi", sanoo K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Avajaisissa torstaina 8.2. on tarjolla kakkukahvit 1500 ensimmäiselle asiakkaalle. Kauppias arpoo pitkin päivää erilaisia tuotteita ja lahjakortteja. Avajaiset näkyvät myös sosiaalisessa mediassa, jossa on luvassa useita Tiktok-livejä @hrakauppias -kanavalla.

K-Citymarket Malmi on auki arkisin ja lauantaisin kello 7.00–23.00 ja sunnuntaisin kello 9.00–23.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös