Inspiroivat valikoimat toivat Helsinkiin K-Citymarket-ketjun parhaiden hevi- ja juomakauppojen palkinnot

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Tänä vuonna ketjun paras hevi- eli hedelmä- ja vihanneskauppa on K-Citymarket Helsinki Easton. Toinenkin helsinkiläinen kauppa sai tunnustusta, sillä K-Citymarket Helsinki Ruoholahti palkittiin vuoden juomakauppana. 

K-Citymarket Eastonille vuoden parhaan hevi-kaupan palkinnon toivat laaja valikoima sekä hyvä kauppakunto. Hedelmä- ja vihannesosasto inspiroi ja ilahduttaa asiakkaita. Kauppiaina Eastonissa toimivat Mika ja Anne Timonen.  

"Vuoden parasta hedelmä- ja vihannesosastoa kuvaillaan usein asiakaspalautteissa upeaksi. Hyvä ja monipuolinen valikoima nousee toistuvasti esille. Myös sesonkituotteiden valikoima on erityisen laaja ja niiden selkeät esillepanot saavat asiakkailta paljon kiitoksia", kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.   

Vuoden juomakaupan palkinnon sai Ruoholahden K-Citymarket, joka on saanut asiakkailta erityisesti kiitosta juomavalikoiman monipuolisuudesta ja muuntautumiskyvystä. Ruoholahden K-Citymarketin kauppiaat ovat Tero ja Sari Huhtala. 

"Vuoden juomakauppa tarjoaa vaihtoehtoja niin vaativammalle kuluttajalle, uutuuksia etsivälle kuin pikaisia ostoksia tekevällekin. Kaupassa toteutuu erinomaisella tavalla ruoan ja juoman yhdistäminen ja valikoima elää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kauppa reagoi nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ennakoi erilaisia trendejä”, sanoo Sääksmäki.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös