Asiakkaiden toiveet sydämen asia – K-Citymarket Keminmaa on vuoden asiakastoiveiden täyttäjä

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketjun vuoden asiakkaiden toiveiden täyttäjän palkinnon sai K-Citymarket Keminmaa.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun asiakastoiveiden täyttäjä on kauppa, josta näkee, että asiakkaiden toiveet ovat kaupalle sydämen asia. Kauppiaina Keminmaalla toimivat Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen.  

"Meillä täällä Keminmaalla on Meri-Lapin paras valikoima ja asiakkaiden tuotetoiveet ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Kiitos ja kunnia palkinnosta kuuluu ehdottomasti meidän timanttiselle henkilökunnalle, jolle toiveiden kuunteleminen on sydämen asia! Ihanaa että se on nyt huomattu myös valtakunnallisesti”, sanoo kauppias Susanna Kallioinen.  

Asiakas voi toiveillaan vaikuttaa kaupan valikoimaan paljonkin.  

“Keminmaalla asiakastoiveisiin vastaaminen on kaupalle selkeä kilpailuvaltti. Se näkyy kattavasti siinä, mitä medioita kauppa hyödyntää sekä entistä selkeämmin myös myymälässä. Systemaattinen työ tuo tulosta. Onnistunut asiakastoiveisiin vastaaminen näkyy asiakastyytyväisyyskyselyiden palautteissa,” kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös