Uudelleenorganisointi käynnistää muutosneuvottelut Keskon talousyksikössä sekä päivittäistavarakaupan markkinoinnissa ja logistiikan kehitystehtävissä - työtehtävien arvioidaan vähenevän enintään 45 tehtävän osalta

Kaupan toimintaympäristössä on tällä hetkellä merkittäviä epävarmuuksia, jotka ovat vaikuttaneet voimakkaasti myös asiakaskäyttäytymiseen.

- Muuttuneessa tilanteessa suunnittelun lähtökohtana on, että keskitymme jatkossa entistä vahvemmin liiketoimintojen perusasioiden varmistamiseen ja kriittisten toimintojen tukemiseen. Myös kehityshankkeiden ja projektien määrät vähenevät tänä vuonna vuoden 2022 tasosta, sanoo henkilöstöstä vastaava johtaja Matti Mettälä. 

Kesko aloittaa toimintaympäristön muutosten vuoksi muutosneuvottelut yhteisten toimintojen K Finance -yksikössä sekä Business Services Centren talouden yksiköissä. Muutosneuvottelut alkavat samanaikaisesti myös päivittäistavarakaupan markkinoinnissa ja osassa toimitusketjun ohjauksen, logistiikan ja kaupan palveluiden yksikköä. 

Nyt alkavien muutosneuvotteluiden piirissä on 391 henkilöä ja arvioitu vähennystarve on enintään 45 henkilöä.  

Kesko työllistää Suomessa yhteensä noin 12 500 henkilöä. Vähennykset eivät kohdistu asiakasrajapinnassa tai logistiikan operatiivisessa toiminnassa työskenteleviin henkilöihin. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös