Turussa K-Market Portsa avautuu asiakkailleen täysin uusittuna

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.11.2023 Turussa avataan torstaina 2.11. klo 10 täysin uudistettu K-Market Portsa. K-kauppiaana toimii Jasper Wilenius.

K-Market Portsaan on tehty täydellinen uudistus. Kauppa oli suljettuna liki kolme kuukautta. Portsa oli purettu ja tyhjennetty betonirunkoon asti ja sen jälkeen aloitettu remontoimaan uutta. Remontissa on uudistettu kaikki viemäreistä ja sähköistä alkaen. ”Vain lattia jäi mutta sekin hiottiin uutta vastaavaksi”, kauppias Jasper Wilenius kertoo. Remontissa saatiin myös lisättyä myymälän pinta-alaa.

Kauppa kuin karkki

”Täysin kuin uusi kauppa ja kaunis kuin karkki!”, kehaisee Jasper. ”Olimme ennenkin tunnettuja siitä, että meillä oli K-Marketiksi laaja valikoima mutta nyt, kun saimme lisää tilaa, niin olemme voineet lisätä valikoimia vielä 1000 tuotteella.” Asiakaspalautetta oli tullut aikaisemmin siitä, että kaupan tilat ovat ahtaat. ”Nyt meillä on laajemmat käytävät ja avarat tilat. Meillä on nopea ja helppo asioida – kauppareissu hoituu meillä vaivattomasti.”

K-Market Portsan tuotevalikoima on rakennettu juuri alueen ihmisille. ”Olemme keränneet asiakastoiveita ja ammattitaitoiset sekä asiakkaamme tuntevat osastopäälliköt ovat rakentaneet valikoimia huolella. Olemme myös jättäneet tilaa uusille asiakastoiveille, tulkaa ihmeessä kertomaan!”, kehottaa Jasper asiakkaitaan.

Energiankulutus putoaa puoleen

Remontissa on K-Market Portsa saatu energiatehokkaaksi. Kaikki sähkölaitteet on uusittu. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat ovien ja kansien takana. Valaistus toteutetaan led-tekniikalla ja kylmäaineet ovat ympäristöystävällisiä. ”Remonttimme oli hyvin suunniteltu ja kaikki sujui kuten pitikin. Uusilla energiaa säästävillä ratkaisuilla kauppamme energiankulutus putoaa vähintään 50 %.”

Lisäpalveluina K-Market Portsassa jatkavat Postin pakettiautomaatti ja kaupan sisällä oleva Otto-automaatti. Kaupan pihalle tulee ympäri vuorokauden käytössä oleva K-Latauksen latauspiste.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös